Kloak lugt kommer fra opvarmning ventilationskanaler i mit hus

September 3

Kloak lugt kommer fra opvarmning ventilationskanaler i mit hus

Der er ikke noget helt ligesom duften af urenset spildevand i hele dit hjem, når varmeanlægget tændes. Det er en indlysende problem, som du ikke ønsker at beskæftige sig med på lang sigt. Du har brug at finde kilden til lugten, finde ud af, hvordan det er at komme og finde en løsning for spørgsmålet så hurtigt som muligt. Kloak gas er ikke blot ubehagelig at lugte, men det er også giftige og indeholder methan, som kan gøre det eksplosive.

Kilde til Gas

Kilden til lugten skal være synlige for dig. Det er kloak gas, så det kommer fra din septiktank eller kloaksystemet, afhængigt af hvilken dit hjem har. Typisk får gas fra spildevand ind i hjemmet gennem rørene når en p-fælde under en håndvask, Badekar eller toilet er tør. Dette kan ske efter lange perioder med ikke-brug af ejeren, måske fra en vask i en gæst soveværelse, der sjældent får brugt. Men når varmeren blæser denne lugt gennem ventilationen, det skal være at få ind i dette system en eller anden måde. Der er et par scenarier, hvor dette kan ske.

Luftindtag nærliggende

Når ovnen tændes, trækker det luft gennem et indtag, normalt hvor dit luftfilter er installeret. Denne luft er opvarmet i El eller gas ovn og derefter fans tvinge luft igennem kanalerne til de forskellige ventilationskanaler rundt i hjemmet. Denne cyklus fortsætter så længe varmen er på. Hvis du har en tør fælde i et badeværelse eller køkken i nærheden af den centrale varme indtagelse, kunne lugt blive suget gennem indtagelse. Filteret vil ikke gøre meget for at fjerne lugten, og den ubehagelige lugt vil afvikle cirkulerer i hele huset.

Kanal lækage

Under huset er der to elementer, der kan komme i spil i denne situation. Kanalsystem til dit varmesystem er sandsynligvis installeret under gulvene, og i VVS-rør er også. Hvis der er en Bristning, eller selv en lille utæthed i en vigtigste kloakken eller septisk linje, vil lugt gennemsyre luften under huset. Afhængigt af placeringen af en septiktank, kunne det endda være tæt nok til at give nogle af sine udluftet dampe under huset også. Hvis en af disse betingelser findes, og du har den ekstra faktor af en kanal lækage, så er svaret simpelt. Den ildelugtende kloak gas under huset er at komme ind i kanalerne og er cirkulerer i hele hjemmet. Du bliver nødt til at fastsætte en utætte rør og reparere din kanalsystem.

AC kondensat linjer

Selv om det er et tegn på at din installatør gjorde et dårligt stykke arbejde, er det muligt at du kunne få kloak lugt fra kondensat afløb linje i din opvarmning enhed. Kondensat afløb linje kan have været bundet ind i dit hjems vigtigste afløb linje. Dette i sig selv er ikke et problem, men hvis linjen er ikke ordentligt udluftet eller fanget det kan give gas fra kloak eller septiktank at flyde tilbage i enheden og luft fra den eksterne enhed vil have stanken og derefter pumpes ind i dit kanalsystemet. Du bliver nødt til at have en fælde installeret på linjen for at holde dette i at ske.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com