Beskrivelse af tropisk hårdttræ træer

September 4

Beskrivelse af tropisk hårdttræ træer

Tropisk hårdttræ træer er kendt blandt Træsektoren for deres høje kvalitet tømmer og den brede offentlighed for deres centrale rolle i kontroversen over ødelæggelsen af regnskoven økosystemer. Træer giver struktur for disse uhyre forskellige tropiske miljøer, støtte eksistensen af hundredtusinder af arter af planter og dyr.

Beliggenhed

Tropisk hårdttræ træer er beliggende i en Ækvatorial band, der strækker sig fra det sydlige Mexico, Brasilien og i hele den nordlige del af Afrika. De vokser også i Sydøstasien og en del af Australien. Tropisk hårdttræ har udviklet sig til at trives i økosystemer, der har våde og tørre sæsoner i stedet for sommer og vinter i den form, at de eksisterer tættere til pæle af planeten. Fordi tropiske skove vokser hele året med ingen hvilende sæson, har de udviklet en meget rig og kompleks mangfoldighed af liv, der findes ingen andre steder på planeten.

Struktur

Tropisk hårdttræ træer kan vokse til enorme højder men tendens til ikke at have meget dybe rodsystemer, fordi tilstrækkelig fugt findes nær overfladen af jorden i tropiske klimaer. Disse træer vokse store støttepiller på deres baser, der hjælper med at støtte dem og forhindre dem fra at falde over. Jordoverfladen i en intakt tropisk skov er helt nedtonet på grund af den høje skov baldakin, og træerne vokse lige og høje, som de når mod lyset.

Fordele

Tropisk hårdttræ træer producerer ilt, udskille store mængder af kulstof og spiller en afgørende rolle i de mest forskelligartede og produktive økosystem på planeten: den tropiske regnskov. Træer udføre mange funktioner i skovøkosystem, herunder levering af levesteder for dyr, skygge fra solen for andre planter, stabilisering af skrøbelige jorde, regulering af mikroklimaer, omsætning af næringsstoffer og vand og produktion af mad kilder til mange andre arter. Omkring 20 procent af alle ilt på planeten er produceret af træer og andre arter i tropiske regnskove.

Kontrovers

Tropisk hårdttræ træer er bliver logget, brændt og forbruges på uholdbare niveauer, forårsager ødelæggelse af tropiske økosystemer, nedbrydning af jordbunden og afbrydelse af indfødte kulturer. Disse træer bruges til alt fra høj kvalitet tømmer til kabinet til tandstikkere, kister og shipping paller. Mange træer er simpelthen brændt at rydde jord for at øge kvæg og eksportere afgrøder. Miljøorganisationer har kæmpet for at bremse hastigheden af ødelæggelse af tropisk hårdttræ i årtier, med ringe succes. Selv om tropisk hårdttræ træer er uvurderlige i deres naturlige tilstand og faktisk nødvendige for planeternes sundhed, dikterer økonomiske kræfter, at de er mere som salgbare råvarer værd.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com