Hvornår skal anvendes tag blinkende

September 4

Tag blinkende er en integreret del af tagdækning processen. Tag blinke er det skinnende materiale langs de fleste tagene. Uden at blinke, tag ikke vandtæt interiør af en bolig eller bolig. Det er ikke svært at bestemme Hvornår du skal bruge tag blinkende. Med et skarpt blik, kan det gøres på så lidt som en time.

Vægge

Når taget opfylder en væg i en ret vinkel, er det nødvendigt at anvende blinkende. Mange husejere vil forsøge at caulk kløften mellem væggen og tag. Efter et kort stykke tid, vil caulking slides væk og lække. Før helvedesild er knyttet, er blinkende naglet til pyntede af taget og derefter bøjet i en 90 graders vinkel op ad væggen og naglet.

Skorstene

Når taget opfylder en skorsten, enten på en flad side eller en vinkel, er det altid nødvendigt at flash til tagdækning. På den skrå side skal inddækningen forbedres. Venligst se illustrationen for trådte blinkende.

Vallies

Når ét tag møder en anden, er det nødvendigt at anvende blinkende. Dette kan forekomme, når et våbenhus tag mødes vinkelret på et hjem tag, at skabe en dal.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com