Hvordan at vide hvor mange kalorier vi forbrænder mens du gør hverdagens gøremål

September 4

Hvordan at vide hvor mange kalorier vi forbrænder mens du gør hverdagens gøremål

Gør hverdagens gøremål er en rutine for mange - nogle nyder det, nogle ikke så meget. Men de enkle kendsgerninger er, at du brænder kalorier selv hvis du ikke sveder i gymnastiksalen. Jeg forsøgt at identificere de top 5 gøremål, at brænde fedt hurtigt!

Instruktioner

•Rengøring. Medmindre du har råd til hjælp, skal du rense dit hjem mindst en gang om ugen. Gulvvask gulve, afstøvning eller skrubbe badekarret forsøger at slippe af med denne rust pletten fra barbering gel vil gøre dig brænde omkring 200 kalorier i 30 minutter.

•Painting. Folk male ikke meget ofte, men de mal. Og det er en masse arbejde. Du skal bruge dine arme, klatre op og ned ad stigen skridt og flytte ting rundt. Du kan brænde flere at 200 kalorier i en halv time gør denne akkord. Og som en bekræftelse - næste dag du sandsynligvis vil blive øm.

•Washing din bil i hånden. Det er rigtigt. Vil du spare par dollars fra at gå til den lokale auto spa, hvor de ikke altid gør godt job medmindre du tippe dem på forhånd. Vask din bil i hånden indebærer nogle bøje og strække for at nå for visse steder under kofangeren. Den gode nyhed er, at det brænder omkring 300 kalorier!

•Gardening. Der er altid noget der skal gøres uden for - plante nye blomster, trække de buske, der overtager din værftet eller forberede jorden til din tomatfrø. Havearbejde er arbejdsintensive og du kan nemt brænde 150 kalorier i 30 minutter.

•Pushing tunge vogn i Bilka. Dagligvarer er ikke sådan en dårlig aktivitet - mens du søger efter emner på din indkøbsliste, du normalt klar over ikke at du brænder kalorier! Du kan brænde omkring 100 af dem i en halv time, og hvis du barn eller børn, er i vognen og du skal skubbe den - endnu mere!

Tips & advarsler

  • Kalorier kunne af brænde af person, der er 150 pounds for en periode på 30 minutter. Hvis vægten er højere, vil kalorier brænde til tid være mere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com