Damp tæppe rengøringsmidler vs udvinding Carpet Cleaners

September 4

Damp tæppe rengøringsmidler vs udvinding Carpet Cleaners

Alle Tæpperens er ikke det samme, selvom navnet lyder ens. Damp dampe hårde overflade rengøringsmidler med Tæpperens vedhæftede filer er ikke det samme som damp støvsugere. I virkeligheden, er den eneste lighed brugen af varmt vand.

Hvordan emfjernelse værker

Trykisoleret varmt vand sprøjtes ind i et tæppe fra en rengøring wand tilsluttet high-power vakuum motorer, der straks uddrag rengøringsmiddel, snavs, snavs og pletter fra gulvtæppet.

Hvordan damp dampe Tæpperens værker

En motorhjelm, eller blødt håndklæde, er fastgjort til en hård overflade steam cleaner wand ved hjælp af en plastik tæppe glide. Enhed glider over gulvtæppet damp som varmt damp passerer gennem motorhjelmen, som samtidig absorberer pletter og jord fra gulvtæppet.

Fordele

Udtræk er en dyb og grundig rengøring metode fremragende for tæppe restaurering. Damprensning med en hård overflade maskine fungerer godt som en foreløbig touch-up for mindre pletter og frisk.

Tørretid

Udvinding rengøring kan tage fra 12 til 24 timer at tørre afhængigt af tæppe tykkelse og høj fugtighed. Damprensning tørrer flere minutter til en time efter rengøring.

Misforståelser

Damp udvinding omtales ofte som "damp-rengøring." Men det er en Tæpperens misvisende; varmt vand udvinding (HWE) er det mere præcise navn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com