Hvad sker der, hvis min lædersofa får regnede på mens flytter?

September 4

Hvad sker der, hvis min lædersofa får regnede på mens flytter?

Læder er en polstring materiale, der kan gøre din sofa ser dyrt, rustikke og moderne. Læder er meget holdbare, hvis du behandle den korrekt. Hvis du er ligeglad for det, kan det udvikle pletter, ridser og revner. Alle læder er lidt følsom over for vand. Hvis du flytter din sofa i regnen, altid dække det op til at forhindre det i at få vandmærker på det. Hvis du allerede har fået vandmærker, bruge flere rengøring løsninger og metoder til at fjerne disse varemærker.

Vandmærker

Når vanddråber på en læder stof, trækker det nogle af stoffets naturlige olier, der hjælper med at holde den smidig og fleksibel. Hvis du ikke arbejder for at ophæve vandmærke hurtigt, kan de i sidste ende udtørre læderet og få det til at knække eller rip. Et par regndråber er usandsynlig hen til knæk læderet, men de vil gøre det ser beskidt og ødelægge dets uberørte udseende.

At forebygge Permanent mærker

Hvis du sofa kun et par fødder, og det fik ikke meget våd, bliver vandmærker usandsynligt selv semi-permanent. Hvis sofaen er meget våde, men kan du arbejde for at tørre det hurtigt for at sikre det ikke få synligt beskadiget. For at gøre dette skal du aktivere din hårtørrer høj med en svag varme indstilling. Tørre ud alle de områder, der er vådt. Brug et håndklæde til at opsuge overskydende vand, mens du gør dette. Arbejde indtil sofaen er helt tørt.

Rengøring med Mayonnaise

Gendanne betingelsen til din lædersofa ved at gnide vandmærker med mayonnaise. Fedt i mayonnaise vil hjælpe betingelse vandmærkerne, således at de bliver usynlig. At gøre dette, dab mayonnaise over vandmærket, og gnid det i et par minutter. Lad det sidde i flere timer før du tørre det. Kun bruge denne proces til at fjerne vandmærker fra færdige læder, der er glat. Mayonnaise vil ødelægge ufærdige læder som ruskind.

Rengøring med et viskelæder

Viskelædere vil bidrage til at arbejde væk lys vandmærker på ufærdige lædermøbler som ruskind. Gnid et viskelæder over vandmærkerne, indtil de forsvinder. Viskelæder er sletning af mærker og er faktisk slibning væk nogle af ruskinds nap. Vær forsigtig ikke at gnide for voldsomt da dette vil skade læderet eller gøre de områder, som du slettet mere mærkbar.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com