Ideer til at organisere en lille soveværelse

April 15

For de fleste boligejere, opretholde en organiseret, ryddelig hjem er en udfordring. Når du har at gøre med mindre rum, der ikke tilbyder meget lagerplads, kan det blive endnu vanskeligere. Især egner en lille soveværelse ofte sig til uorganiseret fordi der simpelthen ikke er plads nok til alle de nødvendige elementer i rummet. Men der er måder at holde orden i en lille soveværelse, hvis du fjerne rod og tænke kreativt om storageløsninger.

Husk rummets formål

I mange hjem, master bedroom bliver en opfang for forskellige objekter og bruges til at tjene flere formål. Den bedste måde at holde din master soveværelse organiseret er at bruge det udelukkende til at sove. Placer ikke et fjernsyn eller underholdning center i rummet, og undgå at placere et skrivebord eller andre hjem kontorudstyr i pladsen. Hvis dit soveværelse er tilladt at fungere udelukkende som et roligt sted at sove, vil du finde, at det er meget nemmere at holde organiseret.

Fjerne Clutter fra kommode og natbord

I de fleste rum i huset er flade overflader tilbøjelige til at indsamle odds og ender og hurtigt blive rodet. I et soveværelse er kommode og natbord de mest sandsynlige steder, hvor du vil finde dig placere diverse genstande. Tilføje kurve eller små bakker at holde passende emner såsom makeup, parfume, Hårnåle, smykker, medicin, øjendråber og lotion. Opbevaringsbeholdere som disse hjælp gøre dig opmærksom når rod er at indsamle fordi kun elementer, der hører hjemme i kurven eller bakken skal være i dit soveværelse. At fjerne unødvendige rod fra toppen af din kommode og sengeborde tabeller vil straks give dit lille soveværelse en pænere, mere organiseret look.

Gøre brug af under-seng opbevaring

Under-seng opbevaring er en ideel løsning til mindre master soveværelser. Nogle senge er udstyret med skuffer under madrassen, men selvom din seng ikke gør levere opbevaring, kan du købe plastkasser eller placeringer, der passer perfekt under en seng. Disse felter kan bruges til at gemme tøj, sko, Familie fotoalbum, gave-indpakning forsyninger og andre elementer, du ikke behøver på daglig basis. Hvis du er på et budget, fylde kufferterne med disse typer af elementer og stuve bagagen under din seng.

Installere en skab organisator

Hvis du skal dele soveværelse med en partner, kan det være svært at passe to sæt tøj og sko i sådan et lille rum. Skab arrangørerne er et effektivt redskab i at maksimere skabsplads og at holde dit soveværelse organiseret. Du kan købe pre-made skab storagesystemer fra hjem forbedring og masse merchandise butikker eller bruge en virksomhed, der gør brugerdefinerede skab arrangørerne til at designe et system, der specifikt imødekommer din lille soveværelse behov. Når du har et skab arrangør på plads, Husk at periodisk sortere igennem dit tøj og sko til at rense din garderobe af alle de elementer, du ikke har båret i seks måneder eller mere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com