Skadedyr spiser min kålblade

September 4

I modsætning til nogle grøntsager i hjemmet haven er kål hårdføre og relativt let at vokse, med sorter, der vokser hele året i stedet for i en enkelt vækstsæson. Stadig, som alle planter, kål er modtagelig for skadedyr, der spænder fra den næsten mikroskopiske til de let synlige. Nogle af disse skadedyr kan decimere en afgrøde før høst tid.

Bladlus

En fælles insekt fundet plage flere typer af planter, at bladlus kan gå upåagtet hen i et lille antal på grund af sin lille statur og dens dyb grøn farve. Disse skadedyr vokse og formere sig hurtigt, dog, og kan true en hel kål eller hele kål beskære i dage. Opdage bladlus skader ved at undersøge anlæg til tørrede, krøllede blade og små, klistrede aflejringer af honningdug. Undgå bladlus ved regelmæssigt anvendelse af pesticider.

Thrips

Født som lille maddike-lignende larver, thrips snart spire fire vinger og begynde flyvende om kål planter, preying på kanten af bladene og lægge æg på deres underside. Thrips vil begynde at spise en plante mens stadig i sin sætteplante fase, så pesticider kræves meget tidligt i den kål udvikling. Skade fra thrips silvers bladene af kål som lille skadedyr sutter ud af sap.

Kål Looper

I modsætning til andre skadedyr er kål looper faktisk ganske store og let synlige, men camouflerede i dens larve tilstand. Kål looper begynder livet som en larve, langsomt bevæger sig vej til de bløde dele af kål, hvor det æder hele tiden, ødelægger flere kål planter før du begynder sin transformation. Ved hjælp af en caterpillar killer pesticidrester kan forhindre kål looper fra at ødelægge din afgrøde.

Granulat Cutworm

Gartnere kan have brug for et godt øje til spot i pupperne cutworm angreb deres kål. Denne møl larver virker lidt underjordisk ovenstående kålblade angreb rødder og underjordiske stængler. Pupperne cutworm er en særligt vanskelig skadedyr at ødelægge, da de er i jorden og ikke på anlægget og elimineres ikke ved konventionelle pesticider. Brug pesticider specialdesignet til granulat cutworms at behandle.

Sukkerroer Armyworm

Selv om de er opkaldt efter deres kærlighed af roer planter, vil sukkerroer armyworm caterpillar også angribe kål planter, stripping dem blade før de omdanne deres voksne, møl form. Disse larver er kort, tyk og lyse grøn. Caterpillar killer pesticid kan styre sukkerroer armyworm nemt.

Loppe Bille

I både voksen og larver formular tygge loppe biller huller i flere planter, herunder kål. Disse biller er på størrelse med et peberkorn og i tilstrækkeligt antal, kan ødelægge et plantens evne til photosynthesize af visnende blade. Mens insekticider dræbe jordlopper da jævnligt anvendt, kan mariehøns også hjælpe med at kontrollere en loppe Bille befolkning.

Diamondback møl

Skjuler sig på undersiden af kålblade, efterlader diamondback møl larver tygge udefra og ind. Ligesom med skader fra andre skadedyr, det underminerer plantens fotosyntese og stopper energi flow, til sidst drab anlægget. Larverne vises små og gennemskinnelig grøn indtil de begynder at modne, når de tænder gule og derefter sølvskinnende hvid. Caterpillar killer styrer diamondback møl befolkninger og kan vende en infestation.

Sød kartoffel Whitefly

Som lille riskorn stikning til bladene, sidde sød kartoffel whitefly nymfer, fodring på saft af en plante, indtil de modnes. Disse skadedyr ikke kun visne og ødelægge hvidkål, de tiltrækker også en støber, der lever af honningdug efterladt. Sprøjtning konventionelle insekticider regelmæssigt vil forhindre en whitefly invasion eller behandle en, der er begyndt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com