Hvordan man laver Cement fliser

September 5

Cement fliser kan bruges til at oprette fortove i hele din landskab. Let at lave, disse pavers er holdbare og uigennemtrængelig for næsten alle slags vejrforhold. De kan bruges i haven, i din værftet eller som dekorative elementer i et landskab. Gør din egen cement fliser kræver ikke dyrt udstyr eller et højt niveau af ekspertise. Du behøver kun at være fortrolig med de grundlæggende værktøjer nødvendige for opbygning af din mug og blanding af cement.

Instruktioner

•Acquire forme af størrelse og form, du ønsker for din asfaltudlæggere. Du kan købe forme online eller du kan tjekke med din lokale hjem forbedring butik. Gør dine egne forme, dog ikke svært.

•Kontrollér, en grundlæggende, firkantede skimmel. Bruge en 1/2-inch tyk stykke krydsfiner, der måler 1 firkantet fod. Klip en 1 x 3 tommer længde af tømmer i fire 1-fods længder. Sikre de tømmer stykker til krydsfiner med skruer. Fortsætte med at opbygge formene, indtil du har nok, så du kan fuldføre projektet inden for en rimelig tid. Skimmelsvampe kan genbruges, så hvis du kan bryde projektet på tværs af flere sessioner, du kun har brug for bygge et minimum af forme.

•Indstil hvor meget beton du skal bruge til projektet. Gøre dette ved at bestemme, hvor mange kvadratfod du har brug for du dit projekt. Konsultere fabrikantens anvisninger på emballagen til din beton og købe den nødvendige mængde.

•Mix din beton ifølge producentens anvisninger. Hvis dit projekt er forholdsvis lille, kan du købe forblandet beton.

•Aftør din forme ned med en blød, tør klud, og sørg for der er ingen rester i formen og formen er tørt. Spray på indersiden af din mug med madlavning spray.

•Pour en del af beton i hver form, påfyldning forme lige til toppen. Bruge en murske til tamp ned overfladen af betonen. Gør dette ved forsigtigt at trykke overfladen med flat af murske. Dette får slippe af enhver luftlommer i betonen.

•Glatte overfladen af beton med murske. Lad den konkrete stå i 20 minutter til en time, afhængigt af din lokale klima. Du vil tillade beton bare begynde at indstille.

•Tilføj designs til din asfaltudlæggere. Gøre dette ved at lægge små firkantede glas fliser på overfladen og meget forsigtigt skubbe dem ned i betonen. Betonen vil tørre omkring fliserne, hvilket gør dem en del af brolægger. Om et blad på overfladen, kan en længde af rebet eller andre stoflige objekt oprette visninger på beton. Lad objektet på overfladen, indtil betonen er næsten helt indstillet, ca 24 til 48 timer, afhængig af dit klima, og fjern derefter.

•Tag asfaltudlæggere fra forme når betonen er helt tørre. Forsigtigt slå formene over på en flad overflade og derefter slå dem tilbage over. Børste væk enhver løs beton. Pavers er nu klar til at blive indstillet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com