Engletrompet sorter

September 5

Engletrompet sorter

Engletrompet er et lille, tropiske, blomstrende træ meget ønskeligt, om sin store, hængende, trompet formede blomster. Kaldet "Angel's trompet", har brugmansia planter blomster i nuancer af hvid, pink, gul, rød eller orange, afhængigt af sorten. Selv om smuk, brugmansias er meget giftigt, så plante fra børn og kæledyr. Brugmansias blomstrer næsten uophørligt, ifølge University of Florida, og kan nå en højde på 14 fod med en bredde på 15 fod.

Gul Angel's trompet

"Gule Angel's trompet" brugmansia funktioner store, 12 tommer blomster, der skifter farve til cremet hvid eller pink, som de modne, ifølge University of North Carolina. Denne lille udvalg af brugmansia, ligesom de fleste sorter, vil ikke tåle temperaturer under 40 grader Fahrenheit. Derfor er det ofte dyrkes i en container og bragt indendørs om vinteren. Mens det kan overvintre held indendørs, mister det også sin blade i denne periode.

Dr. Seuss

"Dr. Seuss" er en robust, opretstående brugmansia at funktioner true orange blomstrer. Denne sort er hjemmehørende i Colombia og blev opdaget af Hetty Krauss, som det tidligere var opkaldt.

Sommerfugl Pink

"Butterfly Pink" er så opkaldt efter den blød lyserød farve af blomster af denne vifte af Engletrompet. Denne type er en hurtig producenten og har store, smukke blade. Blomster af "Butterfly Pink" er noget usædvanligt, idet de ikke hænge lige ned, men snarere i en vinkel.

Audrey Hepburn

"Audrey Hepburn" er en sjælden brugmansia hybridiseret i 2002. Denne række funktioner cremet-hvide blomster der er noget mindre end de fleste typer af brugmansias, men perfekt i form. Denne plante blomstrer frodigst og har en behagelig duft.

Herrenhauser Garten

"Herrenhauser Garten" er lidt svært at vokse i beholdere, men funktioner store, dobbelt-bloom blomster, som er en prangende skygge mellem orange og rød. Denne sort er opkaldt efter selskab, beliggende i Tyskland, der er udviklet en hybrid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com