Hvordan kan jeg fjerne Permanent markør fra træmøbler?

April 17

Hvordan kan jeg fjerne Permanent markør fra træmøbler?

Uanset om dine børn besluttede at spille med din permanente markører og fik det hele træ sofabord, eller du ved et uheld overført markør gennem et tyndt stykke papir mens tegning på træmøbler, er permanent markør ikke altid helt permanent. Det kan simpelthen være vandtæt. En række kommercielle og hjemmelavet rengøringsmidler kan fjerne det fra træ møbler.

Instruktioner

•Applicer tandpasta til at pletten og lad det sidde i et par minutter.

•Våd et viskestykke i varmt, sæbevand vand og fast krat off tandpasta og pletten. Ifølge den amerikanske udskrivning hus for blinde, bør denne metode fjerner permanent marked fra træ møbler. Det er vigtigt at bruge tandpasta, der ikke indeholder bagepulver eller noget andet der er slibende eller kradse for at skader på møbler.

•Våd, vride ud og teste en magisk viskelæder på en inconspicuous (skjulte) område af træ møbler, hvis metoden tandpasta ikke virker. Der er flere mærker af magiske viskelæder, som hr. Clean Magic viskelæder, billigere no-name versioner eller stykker af melamin skum købt på en hardware butik. Melamin skum er næsten ligesom mikroskopiske sandpapir, og fjerner svært at fjerne pletter fra en række forskellige overflader. Hvis testen spot ikke viser nogen skade på møbler eller fjernelse af enhver finish, gå videre til at fjerne pletten ved hjælp af melamin skum.

•Tør stykke træ møbler helt efter at fjerne pletten.

Tips & advarsler

  • WD-40, afrids alkohol og andre blid husstand opløsningsmidler kan være forsøgt at fjerne permanent markør pletten. Men, disse produkter kan beskadige finish.
  • I nogle tilfælde er der ingen måde at fjerne den permanent markør uden at beskadige finish af træ møbler. Hvis dette er tilfældet, skal tabellen slibes, indtil pletten er fjernet og derefter refinished.
  • Magiske viskelæder eller melamin skum og andre opløsningsmidler kan fjerne finish fra træ møbler. Det er derfor, det bør afprøves på en skjult område før du fjerner den faktiske pletten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com