Hvad renser kobber bedre end ammoniak?

September 6

Hvad renser kobber bedre end ammoniak?

Kobber gryder, pander og dekorative elementer kan være attraktive i et køkken, men plette kan sløve den glans og skønhed af kobber. Plette bygger på kobber når metallet reagerer på ilt i luften; fedt kan også kedelig skønhed af kobber gryder. Mens nogle kan bruge ammoniak til at affedte og rengøre plette fra kobber elementer, er der mange andre husholdningsartikler eller speciale polermidler, der vil bringe tilbage den lyse farve og glans af kobber.

Kobber polsk

Nogle købmand og homegoods butikker sælger metal pudse formuleret til specifikke former for metal som rustfrit stål, chrome, guld, sølv eller kobber. Mange kobber pudse har syrer og fjernelse af pletter ingredienser samt ingredienser til at gøre den polske stick til slick metal overflader. Disse pudsemidler kan også indeholder skrappe kemikalier, men du kan rense kobber med fælles husholdningsartikler.

Citron

Syrer i citronsaft kan skær fedt og fjern plette fra kobber stykker. For at rense og polere kobber med citron, kan du blot skære en citron i halve og gnid cut halvdelen over kobber elementet. Flaske citronsaft kan også give den samme virkning. Sættetid en polering eller parabol klud med citronsaft, og forsigtigt buff lager pletter på kobber gryder. Skyl godt med rent vand for at fjerne enhver resterende citronsaft.

Salt

Mange metal polering formler har en slibende i dem forsigtigt buff væk fedt indskud eller plette på kobber elementer, og du kan få den samme effekt ved hjælp af salt. For større emner som gryder og pander er Kosher salt at foretrække, fordi det er lavet af større krystaller. Bordsalt, med mindre krystaller, kan være bedre for polering sarte eller graveret kobber elementer. Når polering med en skåret citron, dyppe citron i salt før gnide på punktet kobber.

Bagepulver og eddike

Eddike er også en syre som citronsaft, og det kan også fjerne plette fra kobber. Bagepulver er et salt og giver den samme skånsom fjernelse af pletter handling som bordsalt. Også, bagepulver og eddike vil reagere på boble lager plette og pletter. At rengøre, lave en pasta af et par dråber af vand, mel og bagepulver og gnid på kobber stykke. Sættetid en klud i eddike, og gnid det over bagning soda. Skummende handling og blid polering vil fjerne plette.

Lakeret kobber

Nogle produkter har en klar belægning kaldet lak, der beskytter kobber fra plette. Hvis din kobber stykke har en skinnende finish og ikke plette når udeladt, har det sandsynligvis en belægning af klar lak. At rengøre lakeret kobber gryder eller dekorative elementer, du skal blot vaske dem som du ønsker en nonstick gryde. Brug ikke nogen slibende rengøringsmidler, da de kan ridse eller skrubbe væk finish.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com