Pros & ulemper ved en saltvands-swimmingpool

September 6

Pros & ulemper ved en saltvands-swimmingpool

Saltvandspools bliver meget populær, som flere mennesker opdager dem. Denne opdagelse har tilladt saltvandspool industrien til at begynde at tage en større bid af kagen i privat pool salg. Mens der er flere grunde til en saltvandspool kan være at foretrække frem for mange mennesker end en traditionel pool desinficeret ved kemiske klor, har saltvands-systemet et par ulemper også. At vide fordele og ulemper af saltvand pools vil tillade dig at træffe en informeret beslutning.

Klor faktor

De vigtigste grund til at mennesker sige, de foretrækker, saltvands-swimmingpool er på grund af mangel af klor kemiske tilsætningsstoffer. Saltvandspools kræver ikke tilsætning af klor granulat eller tabletter for sanitet som andre typer af swimmingpools. De stadig bruge klor til sanitære formål, men puljer gøre deres egne klor ved hjælp af en klor generator, der forvandler salt i vandet, klor. Denne metode af sanitet er meget mere hænder ud og kræver langt mindre vedligeholdelse. Det reducerer også omkostningerne, da pool ejere ikke behøver at købe klor for at holde den fri for bakterier og andre uønskede forurenende stoffer pool.

Ingen lugt og stikkende

Den kemiske lugt af klor bliver på huden og opsuger i badetøj. Nogle mennesker er meget følsomme over for lugten og nyde ikke at være i nærheden af lugt. Det høje niveau af klor i vandet forårsager ofte røde, stikkende øjne så godt. Saltvandspools kun har nok klor at få sanitet jobbet gjort. Der er ingen kemiske lugte og hud og tøj bæres i puljen vil ikke beholde nogen lugt forbundet med klor. Da koncentrationen af salt i vandet der ligner en menneskelig tåre, er der også nogen øjenirritation.

Ikke barske

Klor kan tørre huden ud i høje koncentrationer. Mange mennesker kan ikke lide udseendet og fornemmelsen af deres hud efter badning i en høj-klor indhold pool. De samme mennesker vil især nyde saltvands-swimmingpool, fordi det efterlader huden blødere og glattere og det ikke udtørrer huden, så meget som klor pools gør.

Vand lidt salt

En mindre ulempe ved en saltvandspool er salt, selv. Det ikke er en høj koncentration af salt, men det er mærkbar. Når klor pool vand får i en svømmer mund, det sandsynligvis er det ikke meget anderledes end drikkevand fra hanen. Men selv en svag smag af vand fra saltvands-swimmingpool er der minder om havet vand i munden. For nogle er dette ikke ubehagelig overhovedet. For andre kan det være en stor afskrækkende.

Klor Generator brug

Den saltvands pool klor generator holder klor niveauer på et minimum. Dette er en stor fordel, når det kommer til at skære ned på barske af kemikaliet i vandet. Men det betyder også, at generatoren kan være nødvendigt at blive på hele tiden. Disse elektriske enheder, når du kører 24 timer i døgnet, kan øge utility regninger og mere end kompensere for de penge, der spares ved ikke at købe kemikalier.

Beskadigede udstyr

Salt er en ætsende element. Hvis du nogensinde har set hvad der sker med nogle biler, der tilbringer deres liv i oceanside områder eller områder, hvor vejene er saltet ofte, så ved du, at udstyr kan lide. Det samme gælder for udstyr i saltvands-swimmingpool. Lamper, ledninger og forskellige komponenter i dit poolsystem kan bære fra virkningerne af salt hurtigere, end de ville i en ferskvands-swimmingpool.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com