Oakleaf hortensia planter

September 6

Oakleaf hortensia planter

Hortensiaer er blomstrende buske ønskeligt for deres store klynger af pink, hvid eller blå blomster. Af de 23 arter er kun fem normalt dyrkes, ifølge os nationale Arboretet. En af dem er Oakleaf hortensia eller H. quercifolia. Denne arter af hortensia er hjemmehørende i USA og er mest almindeligt dyrket i den sydøstlige del.

Udseende

Oakleaf hortensiaer er prangende blomstrende buske med op til 12 tommer lange blomster toppe. Blomsterne uncurl en cremet hvid farve, men som de bliver ældre, de vender langsomt støvet rosa. Det er den busk blade, men at gøre denne art skiller sig ud fra resten. De store blade ligner bladene af et egetræ, og i modsætning til andre hortensiaer, de skifter til en dyb Bordeaux farve i efteråret. Oakleaf hortensiaer vokse til en maksimal højde på mellem 6 og 8 fod.

Kultur

H. quercifolia er hårdføre US Department of Agriculture zone 5 og vokser bedst, når læ eftermiddagssolen. I virkeligheden, vil denne plante vokse og blomstre selv i fuld skygge, hvilket gør det til et fremragende valg for mørkere områder af dit landskab. Oakleaf hortensiaer skal rige, fugtig, godt afdrypning jord at vokse godt. De lavvandede rødder også drage fordel af bioklip i løbet af vinteren.

Problemer

Usædvanlig kolde vintre og fjedre, især i zone 5, kan dræbe de nye skud og knopper af anlægget. Desuden, fordi rødderne af disse hortensiaer er så lavvandet, kan stillestående vand hurtigt bidrage til udviklingen af root rot og andre sygdomme. Hjorte elsker denne plante, så har ikke planer om vokser en Oakleaf hortensia, hvis du har et rådyr befolkning. Endelig, de store blade er modtagelige for leaf spot, meldug og andre svampesygdomme. Altid overrisle på jordoverfladen til at undgå at fugte den busk løv.

Sorter

Alice er den største og showiest sort, med en højde og bredde nogle gange over 15 fod. Denne sort er også de mest hårdføre, gør Alice et godt valg til hjemmet gartner, der ønsker en fantastisk visuel omdrejningspunktet for hans landskab, der ikke kræver en masse pleje. Alison er kendt for sine fremragende efterår farve og sprede vækst vane. Pee Wee er et godt valg for små haver, som det kun vokser til omkring 6 fod høj og bred. Snefnug vokser til en gennemsnitlig højde og bredde på 8 fod og har de showiest blomst toppe af alle sorter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com