Hvad kan jeg sætte på falske trægulve at gøre dem skinne?

September 7

Hvad kan jeg sætte på falske trægulve at gøre dem skinne?

Laminatgulve kan give boligejerne udseendet af en smuk hårdttræ gulv uden omkostninger og vedligeholdelse der trægulv kræver. Laminat gulve er lette at rengøre og holdbare, hvilket gør dem til det perfekte valg for travle familier. Men ligesom enhver anden gulvbelægning, laminat rengøres og plejes regelmæssigt.

Snavs

En af de bedste måder at holde din laminat gulve skinner er at holde dem fri for snavs og skidt, der skaber et kedeligt udseende. Brug en kost, støv moppe eller støvsuger forsigtigt fjerne støv og snavs mindst dagligt, ofte hvis den laminatgulve er i en høj trafikområde af dit hjem.

Stedet rengøring

Holde dine gulve ser skinnende af rengøring små messer, når de opstår. For generelle spot rengøring, varmt vand på en blød klud fungerer bedst. Bruge en lille mængde af varmt vand til at rense rod, så tør plet hurtigt med en klud. Alternativt, brug en blid gulv renere at fjerne pletter og spild. Rense messer, så snart de tilfældigvis til at sikre, at de ikke spredes i hele dit køkken eller få sporet rundt i resten af huset. Efterlader små messer på dit gulv kan forårsage farvning og skader din laminat gulve over tid, hvilket gør dem ser kedelig og beskidt.

Gulvvask

Moppe laminat træ gulv ugentlig eller mere ofte hvis det er nødvendigt. En blanding af en kop destilleret hvid eddike og en kop varm vand, anvendt sparsomt og tørrede hurtigt vil forlade dit gulv, ren og mousserende. Ammoniak, blandet med varmt vand er også effektiv. Alternativt, brug en blid gulv renere blandet med varmt vand til at rense dine gulve. Mange laminat gulve producenter anbefaler bestemte produkter til rengøring af deres gulve, så disse produkter kan være det bedste valg for dit gulv. Når opsamlingsoverførsel, bruge renere og vand sparsomt og tørre gulvet hurtigt med en blød klud for at undgå fugtskader.

Undgå

Visse rengøringsmidler vil efterlade en belægning på dine laminat gulve, hvilket gør dem ser kedelig i stedet for skinnende. Brug ikke gulv voks eller pudse for at gøre dine gulve skinne, som disse produkter vil efterlade en film, der bliver beskidt og snavset over tid. På samme måde, tunge, sæbevand rengøringsmidler vil efterlade en film, især hvis de ikke skylles. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler og scrubbere, som vil ridse overfladen af dine gulve og reducere glans.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com