Støttemur ideer til at forhindre jorderosion

September 7

Støttemure er en måde at hjælpe kontrol jorderosion på en skrånende landskab eller i nærheden af rindende vand. De fire grundlæggende typer af vægge er lodrette, breastwall, gabioner og terrasse. Vægge kan være lavet af træ, beton blokke, løs rock eller Sænkefaskiner. Hver type forebygger jorderosion i beboelses- og landskaber.

Lodret støttemur

En fælles stil af støttemur er en lodret væg lavet af træ, sten, beton eller jernbanen bånd. Denne type af væg kan kræve byggetilladelse og muligvis skal opfylde lokale bygningsreglementer. Kontakt city bygning Kommissionen at fastslå lokale love for placering og tillader før påbegyndelse byggeri. Hvis du bruger træ i en lodret støttemur, skal det være træ, der blev behandlet med et træbeskyttelsesmiddel; ellers, fugt i jorden vil forårsage træ til at rådne med tiden. Jernbanen bånd er en fælles løsning, fordi de er forbehandlet. En anden fælles materiale sikringsanlæg mursten. Mursten ikke rådne med tiden og fungerer godt i fugtige miljøer.

Breastwall støttemur

En breastwall er en rock støttemur lavet med løs rock snarere end klipperne holdt sammen med mørtel. Store løs rock er benævnt rip rap. Denne type af støttemur lag store sten lodret mod siden af en bakke, hvor erosion forventes. Væggen er tykkere på bunden end øverst, og klipperne læne sig op af bakken.

RIP rap bruges i kombination med stof og fyldstof til at styre shore erosion. Klipper og filler er lag oven på stof langs en kystlinje til at reducere erosion fra vind og vand.

Gabioner støttemur

Sænkefaskiner er mesh containere fyldt med små sten. Klipperne er for lille til at bruges uafhængigt af hinanden, men i armeringsnet containere de danner et stærkt materiale. Sænkefaskiner er designet til at beskytte jorden omkring en strøm eller afløb fra erosion forårsaget af rindende vand. Stabling eller terrasser Sænkefaskiner skaber en barriere mellem rindende vand og jord. Sænkefaskiner produceres i tre former: kurve, madras og sæk. Æglæggende madras stil på en skråning med til at beskytte hældning fra jordbunden erosion fra vandafstrømning. Stablede gabioner kurve eller sække udgør en lodret væg eller terrasse struktur.

Terrasse støttemur

En terrasse støttemur bruges til at reducere stejlhed af en skråning ved at oprette flere mindre skråninger. Plantning bunddække planter, græs eller en have på den flade del af hver terrasse hjælper med at holde jorden på plads. Terrassen skal være bygget til at modstå kraften af våd jord, og mange byer har bygningsreglementer for terrasser. Check med din by bygning Kommissionen for bygningsreglementer og hente alle nødvendige tilladelser før påbegyndelse byggeri. En terrasse støttemur kan bygges for at passe ind i ethvert landskab. Vælg materialer, der passer til landskab og budget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com