Sådan fjerner mørke pletter på rustfrit stål

September 7

Sådan fjerner mørke pletter på rustfrit stål

Rustfrit stål bruges til at gøre et væld af dagligvarer, herunder gryder og pander, apparatet fronter, bestik og spejl rammer. I tide, kan rustfrit stål udvikle mørke pletter, der kan være varme pletter eller kedelige pletter forårsaget efter mange anvendelser. Med brugen af fælles husholdningsartikler, du kan gøre din rustfrit stål skinne igen, og hvis én rensemetode ikke effektivt fjerner de mørke pletter, kan du prøve en anden.

Instruktioner

•Dampen en blød klud eller svamp med club soda. Gnid de mørke pletter med klud eller svamp, og anvende mere club soda efter behov. Gentag dette tre eller fire gange for at fjerne de mørke varme pletter på rustfrit stål.

•Wash rustfrit stål med eddike. Fortynd det først med lige dele vand, og derefter Dyp en klud i det. Liberalt vask i rustfrit stål. Bagefter, skyl med varmt vand eller ved at tørre den med en fugtig klud.

•Fyld rustfrit stål køkkengrej med vand. For hver quart af vand, tilsæt 2 spsk fløde af tandsten, og rør indtil den er opløst. Bring blandingen i kog, og lad det simre i 10-15 minutter. Dette får slippe af med mange af de mørke pletter og genopretter glans på rustfrit stål.

•Klippe en citron i ottendedele. Derefter, gnid den rustfrit stål med citron stykke, presse saften ud en smule i processen. Citron kan vende en mørk og kedelig rustfri objekt til en lyse og skinnende.

•Rengør mørke pletter ud med en særlig renere designet til rustfrit stål. Ising lidt på en svamp eller klud, og gnid det på rustfrit stål ifølge instruktionerne etiket. Hvis du ser en korn i elementet rustfrit stål, gnide i den samme retning som den. Bagefter, buff rustfrit stål med en tør klud. Kkkenudstyr, bestik og andre småting, vaske dem i varmt, sæbevand vand og skyl derefter.

Tips & advarsler

  • Tør rustfrit stål med en terry klud klud eller parabol håndklæde umiddelbart efter skylning for at forhindre pletblødning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com