Pinyon træ sygdom

September 7

Pinyon træ sygdom

Pinyon eller pinion, er en stedsegrøn fyr, der har to arter, pinyon pine og Enkeltdøre pinyon. Pinyon er en langsomt voksende fyrretræ, der har en høj tørke tolerance og trives godt i fuld sol og skyggefulde områder. Det producerer rige grønne nål blade og udvikler rød og lilla farvet woody kegler som blomstrer og pinjekerner som frugt. Selvom tolerant til tunge beskæring og tørke, denne fyr er modtagelige for flere sygdomme, der kan være skadelige for træet hvis venstre ubehandlet.

Armillaria Root Rot

Armillaria root rot er en svampesygdom, der er ofte henvist til som champignon rot. Denne jord-bårne sygdomme, træder pinyon gennem sit rodsystem, inficerer rødder, kernetræ og splintved af træet. Sund pinyon træer kan bære sygdommen til flere vækstsæsoner uden at vise symptomer, kan tilskadekomne og dårligt vedligeholdt pinyon træer opleve næsten øjeblikkelig symptomer. Den inficerede pinyon oplevelser løv visnesyge og misfarvning, tab af kraft og dieback. Bunden af pinyon udvikler svampe svampe og cankers, som kan sive svampe harpiks. En sund pinyon er det eneste forsvar mod armillaria root rot. Der er ingen kur mod sygdommen, og alvorligt inficeret pinyon træer bør fjernes og destrueres.

Sort plet Root Rot sygdom

Sort plet root rot er en svampesygdom, der forårsager visse død til pinyon. De smitsomme svampesporer transporteres af biller og skadedyr, der lever af pinyon. Disse kortlivede sporer indtaste pinyon gennem sine sår og inficere træets afgrenet, cambium og rødder. Sort plet rod sygdom forårsager en progressiv nedbrydning og nedbrydning af træet. Træet bliver stribede med mørke-lilla pletter, løvet bliver misfarvet og pinyon oplever et tab af kraft og en hurtig nedgang. Nærliggende pinyon træer kan være inficeret, hvis de inficerede rødder kommer i kontakt med den sunde rodsystem. Der er ingen kur mod sort plet rod sygdom, og de inficerede pinyon skal fjernes og destrueres.

Pinyon Pine dværg mistelten

Pinyon pine dværg mistelten er en parasitisk sygdom. Parasitten ind sår af bark og grene og spirer, forårsager det inficerede område skal vises hævede. Germinating parasitten udvikler sig til miniature mistelten med gul-grønne skud og kraftige grene. Denne parasitære vækst feeds på det inficerede område vand og næringsstoffer, der forårsager gradvis dieback og nedsat vækst af træet. Gulfarvning bladene og døende lemmer falder ned fra træet, og pinyon tager på en heks broom udseende. Kemiske behandlinger er effektiv i styringen pinyon pine dværg mistelten sygdom når kombineret med beskæring.

Skadedyr

Pinyon træ er byttedyr for mange skadedyr og insekter, herunder pitch masse soegeren, ips Bille og pinyon tip møl. Disse skadedyr ikke kun foder på træet, de finde husly inden for dens områder til at reproducere. Svær skadedyrsangreb kan forårsage pinyon at opleve symptomer, der svarer til dets sygdomme. Det er vigtigt at korrekt diagnosticere den pinyon lidelser før behandling af det for at sikre, at behandlingen ikke forårsager yderligere skade. Tale med en gartneri eller Planteskole specialist for at få hjælp.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com