Tørring et fugtigt rum

September 7

Tørring et fugtigt rum

Desværre, oversvømmelser, utætheder og rør sprænger alle kan være en uventet del af ejerboliger, ofte forlader en eller flere værelser fugtig, selv efter du har udført oprydning indsats. Forlader et værelse fugtig kan medføre udvikling af mug, som kan have konsekvenser for sundhed. Derudover kan det fugtige rum også lugte og føle muggen og ubehagelige. Tørring op et fugtigt rum er muligt med nogle elementer fra den lokale hardware eller hjem butik og en lille smule tid.

Instruktioner

•Åbn vinduer og døre til at tillade friske luft inde så længe vejret er varmt og tørt. Må ikke åbne døren eller windows hvis vejret er koldt eller fugtigt, da dette vil kun øge fugt i rummet.

•Tag eventuelle rester fra rummet, såsom kasser eller junk, der kan absorbere fugten og udvikle skimmelvækst. Tage nogen varer ud af hjemmet indtil grundigt tør og renset, især hvis elementer kan være mug-befængt.

•Brug et HEPA (højeffektiv partikel dæmpning) støvsuger til at fjerne fugt og snavs fra enhver tæppe, eller bruge en HEPA vakuum velegnet til hårde gulve og overflader. Vakuum flere gange hvis det er nødvendigt at hjælpe trække fugt fra tæppe eller gulvbelægning.

•Sæt en affugter i værelse og forlade affugter på så meget som muligt at trække overskydende fugt fra luften i rummet. Angiv affugter til 45% relativ luftfugtighed eller lavere for de bedste resultater og bruge affugter indtil værelset er grundigt tørret.

•Brug et lille varmeapparat i værelse, helst en, der har en justerbar termostat, der kan indstilles til at lave temperaturer og efterladt på i længere tid. Aldrig efterlade varmelegeme uden opsyn og altid slukke ovnen når de forlader området for at mindske risikoen for brand eller andre skader.

Tips & advarsler

  • Kontakt fagmanden service, hvis fugtige følelse eller lugt ikke er gå væk efter koncentreret indsats i flere dage, eller hvis du har mistanke om, at mold udviklet i rummet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com