Hvor ofte skal du fodre pelargonier?

September 7

Hvor ofte skal du fodre pelargonier?

Pelargonier er pålidelige blomstrende planter, der kan vokse udendørs i blomsterbede, altankasser og ampler samt indendørs i potter. Pelargonier kan blomstre i en række farver--afhængigt af den specifikke sort--herunder pink, laks, rød, fuchsia og hvid. For at optimere sundhed og vækst af pelargonier, forsyne planter med næringsstoffer på de rette intervaller.

Organisk stof

Tilføje organisk materiale til jorden omkring pelargonier kan hjælpe jorden bevarer fugten. Med sandjord absorberer organisk materiale vand, så det ikke dræne alt for hurtigt. Med lerjord løsner organisk materiale kompakt ler partikler, så vandet til at sive ind. Organisk materiale kan også fremme væksten af nyttige mikroorganismer i jorden. Ifølge universitetet Rhode Island, hvis du beslutter at behandle eller feed din pelargonier med organisk materiale, gøre så kun én gang hvert år, når du forbereder jorden i vækstperioden. De bedste organiske materiale indstillinger for pelargonier omfatter kompost, som består af henfaldet blade og andre organiske rester; sphagnum sphagnum; og delvist rådnet gødning.

Gødning

I modsætning til med organisk materiale, kan du fodre din pelargonier gødning hyppigere end en gang om året. Gødning er kemiske blandinger, der giver planter med tre vigtige elementer: nitrogen, til medvirken i produktionen af aminosyrer; fosfor, til brug ved konstruktion af anlægget celle membraner; og kalium, for at fremme udbredelsen af plantenæringsstoffer i hele planter. De tre numre på etiketterne af kommercielle gødning repræsenterer forholdet mellem nitrogen til fosfor til kalium indholdet. De bedste gødning muligheder for pelargonier omfatter 20-20-20, 10-10-10, 15-30-15 og 5-10-5, som angiver universiteter af Rhode Island og Minnesota. Med udendørs pelargonier, følge den behandling tidsplan, at gødningen anbefaler. Men som en generel praksis, opløse gødning i vand og anvende det i små mængder hver tredje uge. Indendørs, kræver pelargonier typisk ikke så meget befrugtning. Anvende en opløsning af vand og gødning hver tre måneder bør være tilstrækkeligt.

Vand

Ligesom alle planter kræver pelargonier vand for at holde cool, cirkulerende næringsstoffer og fortsat er fleksible. Du bør give pelargonier med vand så ofte som nødvendigt. Hvis jorden omkring pelargonier er tør at røre ved, tilsæt vand. Hvis jorden er fugtig og cool, vente på det tørre, før du tilføjer mere vand. Som University of Minnesota noter, pelargonier overleve bedre i alt for tør i modsætning til alt for fugtig jord, så vær omhyggelig med ikke at over vandet.

Tips

Plante geranium planter tæt på overfladen af jorden, som de kan bukke under for at stænglen-rot hvis plantes for dybt. Efter plantning en geranium sætteplante, klappe ned jorden omkring sine rødder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com