Billige måder at bygge rejst haven senge

September 7

Haven højbede er en populær måde at plante blomster og grøntsager i en gård med dårlig jord eller et ukrudt problem. Fordi sengene er bygget oven på jorden og fyldt med købt jord, kan planter opnå de rette næringsstoffer og undgå konkurrence med ukrudt, sten, trærødder og tætpakket jord. Haven højbede er mest billige hvis du bygge dem selv med rabatten materialer.

Få gratis materialer

Byggepladser vil ofte give væk skrot tømmer, ifølge Mel Bartholomew, forfatter til "Kvadratfod havearbejde." Vær opmærksom på websteder i din by, hvor bygningen finder sted og spørge om skrot tømmer er tilgængelige. Mursten er et alternativ til tømmer og kan også rekvireres gratis fra en byggeplads. Få tilladelse før du indtaster et arbejdssted, og sørg for det er okay med personen i spidsen for dig at tage materialerne. En anden mulighed for gratis eller meget billige materialer er at søge klassificeret annoncer i dit område for mennesker, der sælger sidesten bygning forsyninger.

Brug mindre tømmer

Mange haven højbede har vægge, der er 2 inches tyk og 12 inches høj. Men de fleste planter kan vokse i kun 6 inches af jord, ifølge Mel Bartholomew. Hvis du voksende rodfrugter, byg et par højbede, der er 12 inches dyb bare for disse planter; resten af din højbede kan være 6 inches dyb. Også, hvis du køber tømmer at konstruere sengene, overveje at bruge nævn, der er 1 tomme tyk, som er billigere end 2-tommer tømmer og vil sandsynligvis sidste så længe.

Bygge store senge

Overveje at bygge et par store hævet haven senge i stedet for mange små. To små højbede, hver 2 fod bred og 4 fod lang, måske ser smuk, men de bruger en masse af materialer, i betragtning af den begrænsede plantning plads de oprette: 16 kvadratfod plads kræver 24 fod af materialer til at vedlægge. Hvis du har brugt de samme 24 fod af materiale til at gøre en stor højbed, der er 4 fod bred og 8 fod lang, ville du oprette 32 kvadratfod plantning plads. Prøv at undgå opbygning af højbede bredere end 4 fødder, hvilket gør det vanskeligt at nå planterne i midten af rummet.

Overveje Alternative materialer

Du kan gøre haven højbede ud af næsten alt, herunder mange elementer folk smide væk. For eksempel et brugt dæk gør en stor lille haven seng hvis du lægge det på jorden og fyld det med snavs. I virkeligheden, hjælpe sin mørke farve og isolering varme jorden tidligt i sommeren for bedre plantevækst. En anden idé er at tage springs ud af en gammel boks foråret og bruge træramme som en haven højbed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com