Over jorden swimmingpool love & forordninger i Georgien

September 7

Over jorden swimmingpool love & forordninger i Georgien

Swimmingpools er populære i Georgien på grund af de lange, varme somre. Overjordiske pools er især populære, fordi de er langt billigere at bygge og vedligeholde end i bassiner. De er også mindre modtagelige for invasionen af slanger og andre vilde dyr, som der er ingen mangel på i Georgien. For at nyde en over jorden pool fuldt ud, må ejere overholder alle statslige og lokale bekendtgørelser og love vedrørende swimmingpools.

Fægtning

På et tidspunkt, kræves Georgien lov hegn omkring swimmingpools. Fra 2009 gøre lokale regeringer denne bestemmelse. I de fleste lokaliteter, skal alle pools, om over jorden eller på jorden, være inden for et aflåseligt hegn, der er mindst fire fod høje. Split-rail hegn deltage ikke. Hvis en kvalificerende hegnet omgiver ejendommen, kræves ingen yderligere hegn rundt om poolen. Hvis, men hegnet ikke aflåselige, indeholder huller, er brudt eller ikke opfylder højde krav, anbringes et separat hegn for at forbyde indrejse i poolen af automatiseret børn eller uautoriserede personer. Nogle lokaliteter afstaa hegn til overjordisk pools hvis nogen mulighed for adgang til swimmingpoolen (såsom en stige) er let tilgængelige.

Krav til udstyr

Georgien pool ejere skal opbevare alt elektrisk udstyr i god reparation. Ejere kan ikke ændre varmeapparater eller pumper til at øge magt på grund af risikoen for overbelastning og brand. Nogle lokaliteter forbyde brug af varmelegemer i overjordiske puljer. Mens ingen lov kræver brug af stiger i over jorden pools, overveje nogle lokaliteter giver mulighed for mindre børn at svømme i bassiner uden en fast stige til at være barn truede.

Steder og tillader

Amtet eller byen som ejeren er beboer regulerer stedrestriktioner og tillade krav. De fleste lokaliteter kræver tilladelser til overjordisk pools og kræve desuden, at en by eller amt inspektør Besøg engang under opførelsen og igen ved afslutningen. De fleste lokaliteter fastsætter også, at ejerne sted swimmingpools og deres deraf følgende udstyr mindst 10 fod fra enhver ejendom line. Byområder og forstæder lokaliteter forbyde typisk swimmingpools i forhaven. Synlige swimmingpools er normalt også forbudt i forstæder side værfter, undtagen på hjørnet masser. Overjordiske puljer kan ikke installeres over septiktanke eller begravet nytte kabler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com