Sådan deaktiveres røgalarmer

September 7

Røgalarmer bør ikke være slukket eller frakoblet. Hvis de lyder alt for ofte bør du flytte alarmen. Røgalarmer kan slås fra for en periode, dog. De har en stilhed-funktionen, som kan midlertidigt stille en uønsket alarm i op til ti minutter. Enheden er ikke deaktiveret, det gør bare det midlertidigt mindre følsomme til at ryge.

Instruktioner

•Indstil at alarmen er falsk, og at der ikke er et brand.

•Tryk på knappen "Test/Silence" på den røgalarm, som slået alarm. Red light emitting diode (LED) vil blinke hvert tiende sekund. Hvis alarmen er i en sammenhængende serie, vil den røde LED på andre røgalarmer være slukket. Alarmen vil gå. Alarmen lyder igen hvis røg forhøjes.

•Tryk på Test/stilhed"-knappen igen, hvis røgalarmen er i sin tavshed tilstand senest ti minutter efter det første tryk på knappen. Enheden vil udføre sin test, timeren nulstilles derefter og enheden vil forblive tavs til en yderligere ti minutter.

•Survey bygningen for at finde en bedre beliggenhed for røg alarm. Kigge efter et sted, der ikke er i luftstrømme nær køkkener; mindst tyve fod fra ovne og vandvarmere; meget fugtige eller fugtige områder; i nærheden af badeværelser; støvede, beskidte eller fedtet områder; utætte områder; mindre end 12-inches fra en fluorescerende lys armatur. Død luft rum kan holde røg fra at nå alarmen. Typiske død luft rum, der skal undgås er tæt på hjørnerne hvor loftet og væggene mødes. Holde røgalarm 4-inches fra loft/væg join og ud af hjørnet.

Tips & advarsler

  • Rengøring alarmen kan også hjælpe med falske alarmer. Erstatte røgalarmen, hvis du tror det er defekt.
  • Aldrig Afbryd strømmen til tavshed en uønsket alarm. Det vil fjerne din beskyttelse mod brand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com