Hvordan man laver Panel Blinds

September 8

Panelet blinds er en ny form for vindue behandling med fladskærme 12 til 16 inches lang. Fire til seks paneler dække et vindue eller en dør og indsamle til den ene side på individuelle jernbanespor. Når åben dække panelerne indsamlede en lille mængde af vinduet, så de fleste af vinduet skal være åbent for lys. Sporet mounts over døren eller vinduet og kan have en header og en valance behandling. Panelerne nå gulvet, og i bunden af panelet har en metalstang til at holde panelet flad og lige.

Instruktioner

•Measure bredde af panelet, der fulgte med dit vindue panel gardin kit. Tilføj 1 tommer til denne bredde. Måle højden af panelet og tilføje 4 inches. Skåret dit stof til denne størrelse.

•Klippe plast gardinstænger til 1 tomme mindre end bredden af panelet. Skære en for hvert panel i din kit. Bruge et hack sav og skære boks.

•SEW en dobbelt 1/4-inch hem rundt om alle fire sider af panelet. En dobbelt hem er hvor du slå stof under 1/4 tommer og derefter slå klappen under 1/4 tommer og sy med en hem søm. Drej forneden under 1 tommer og sy en lomme.

•Klap toppen hem ned 2 inches og sy en søm 1 3/4 inches fra folden. Skære krog og løkke tape 1/2 tomme kortere end bredden af panelet. Sy den sløjfe side af tape 1/4 tommer fra top bagkant af panelet. Bruge to sømme 1/4 tommer apart.

•Tryk på selvklæbende krog side til sporet. Indsæt den plastik stang i bunden hem lomme og hånd sy enderne lukkede. Gentag for hvert panel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com