Hvordan til at dræbe Chiggers i hjemmet

September 8

Chiggers er en larver af Trombiculidae familie af mider. Chiggers er mikroskopiske og generelt synes at være rød. De er rigeligt i varm foråret og sommermåneder og har tendens til at samles i højt græs. Chiggers hægte sig på mennesker og dyr og bid, især omkring hårsækkene og hudfolder. Chiggers vil normalt bo på et menneske eller dyr i flere dage og efterlade rød, kløende knopper på huden af sin vært.

Instruktioner

•Wash enhver klæder eller sengetøj, du mener kan have chiggers. Vask tøj eller sengetøj i en vaskemaskine ved den højeste temperatur, så snart du kan. Tørre emner i varm tørretumbler og gemme dem i en kommode eller skab, du er sikker på er chigger-fri.

•Tag et bad regelmæssigt i varmt sæbevand, gange især når du tror du kan være kommet i kontakt med chiggers. Varm eller varmt, sæbevand vand dræber chiggers øjeblikkeligt og vil stoppe dem i deres spor. Gnid den sæbevand vand hele din krop, indtil du er sikker på at du har dækket hele din krop. Give børn og kæledyr lignende bade, hvis du har mistanke om de kan komme i kontakt med chiggers.

•Scratch eller gnide din krop, når du føler en klør. Hvis du har kløende hud og røde knopper begynder at dukke op på din krop i løbet af foråret og sommermånederne, chancer er er det fordi du har chiggers. Blot skrabe huden kan dræbe chiggers, sårer dem eller banke dem fra dig.

•Vacuum alle områder af dit hjem, hvor chiggers er tilbøjelige til at blive fundet, som på sofaer, stole og gardiner. Brug mindre vakuum vedhæftede filer til at komme i mellem puder og nedenunder store stykker af møbler og derefter tømme din støvsuger i en affaldssæk og bortskaffe det væk fra dit hjem. Brug et tæppe shampooer med varmt sæbevand til at vaske eventuelle store tæpper og gulvtæpper områder af dit hjem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com