Gardin ideer til en bue vindue

April 20

Bue windows, ofte kaldet karnapper, er en smuk arkitektonisk funktion i et hjem. I stedet for en flad panoramavindue, bue windows tilføje dybde til et rum og kan accent en polstret bænk eller en hyggelig spisekrog. Kommer op med gardin ideer til bow windows kan virke skræmmende, men der er flere muligheder.

Paneler

Hænge lutter paneler over hvert vindue afsnit at maksimere sollys i dagtimerne, men stadig tillader nogle privatlivets fred. Bredden på panelet skal være mindst to gange bredden af hver rude hen til skabe en pæn strøm af stof.

Accent sektionerne vindue med forhæng på begge sider af de stejle gardiner. Fix forhæng til en separat fra stangen til tynde gardinstang. Dette giver dig mulighed for helt at lukke gardiner eller trække dem tilbage og koble dem til tiebacks. Vælg forhæng til at supplere puder eller kast.

Skabe en mindre formel look til karnap gardiner med café stil paneler. Disse paneler dækker den nederste halvdel af et vindue. De tillader sollys at komme ind i rummet fra toppen af vinduet og også give privatliv.

For at tilføje lidt placere mere farve eller stil, en valance øverst i vinduet. Valance kan være den samme farve som café gardin eller en blanding af andre farver i rummet. En valance kan endda være den eneste behandling på dit vindue, især hvis vinduet ansigter i en baggård og der er ingen bekymring med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger.

Gøre swags fra lange stof eller et tørklæde. Drapere tørklædet over hardware kroge til et blødt look.

Nuancer og skodder

Romerske nuancer hænge fladt når lukket, men når du trække snoren til at hæve den, skygge folder en harmonika-stil. Stoffet er medium til tunge vægt og tilføjer elegance til at bøje windows. Romerske nuancer kan have en straight eller flosset kant. Når frigivet, giver det komplet beskyttelse af personlige oplysninger; Når indsamlet, bliver det en valance vindue behandling.

Brug indendørs skodder som den eneste vindue behandling for din karnap. Holde dem åbne i dagtimerne, eller lukke dem i aften at blokere udsigt fra ydersiden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com