Hvordan at fastsætte en konkret skur Base

September 8

Hvordan at fastsætte en konkret skur Base

Den mest stabile og langvarige base for et skur er en konkret pad. Puden bør være de samme dimensioner eller lidt større end skur til at give en ordentlig anker for den. En gang byggede, skuret vil være en permanent struktur, så tag din tid med planlægningsfase af projektet for at sikre, at skuret er placeret i det bedste sted i forhold til dine behov.

Instruktioner

Opbygning af formen

•Hvis skuret er ganske lille, placere den forsamlede skur på jorden i den ønskede placering. Marker kanten af skuret med mærkning sprøjtemaling, malingen ca 2 til 3 inches fra bunden i skuret. Fjerne skuret fra lokationen. Hvis skuret vil blive bygget senere, Marker dimensioner på jorden, Sørg for, at hjørnerne er helt firkantet. Hvis du har brug for den visuelle vejledning, gøre et andet sæt af varemærker 2 til 3 inches ud fra det første sæt.

•Dig ud af området inden for den markerede omkredsen til en dybde af 6 inches. Kompakt jorden med en hånd tamper, som er en lang stang med en flad bund og to håndtag på siden, eller en mekanisk tamper, som er tilgængelige til leje fra de fleste isenkræmmere.

•Spread landskab stof langs bunden af hullet, overlappende sømme med 3 til 4 inches.

•Lay 2-tommer med 6 tommer boards på kant langs omkredsen af hullet til at bygge den grundlæggende form. På hjørnerne søm drive 3-tommer gennem en udvendige kant i enderne af den tilstødende bestyrelsen. Drive negle i en vinkel gennem den smalle kanten af et bord til et andet bord butted op mod det at oprette en side, der er mere end ét bord lang.

•Measure indersiden omkredsen af formen træ. Måling bør være lig med eller være større end den udvendige omkredsen af udgyde. Justere formen som nødvendig for at opnå de korrekte dimensioner.

•Kontroller træ stakes med en kølle langs den ydre kant af former, fordelte hvert 2 til 3 fødder. Placer en træ spil langs hver søm eller fælles mellem træbjælker. Toppen af hvert spil skal sidde flush med eller under toppen af formen træ.

•Sæt et niveau på toppen af formen træ til at måle side til side og front-to-back niveau. Hæve og sænke form inde i hullet, indtil det rette niveau. Anker holdning i form af hamren negle gennem indsatserne i formen.

Æglæggende puden

•Pour en 1-tommer-tykke lag af knust grus over bunden af hullet. Kompakt grus med en sikret mod manipulation og kontrollere dybden. Dybden af hullet skal være 5 inches under toppen af formen træ. Tilføje og fjerne grus som nødvendig for at opnå en ensartet dybde.

•Mix beton og hæld det i hul indtil form er halvt fyldt. Læg længder af armeringsjern i et gittermønster på tværs af toppen af betonen. Plads armeringsjern hver 18-24 inches i begge retninger, at skabe firkanter.

•Finish fylder formen med beton. Tryk kanterne af formen med en gummihammer mens hælde beton for at hjælpe med at fjerne luftlommer.

•Træk et ekstra bord på tværs af toppen af formen til at fjerne overskydende materiale og til at forlade en plan overflade. Flytte en float i store buer over hele overfladen på glat beton.

• Glat overfladen med en murske når overfladevandet er fordampet og konkrete tager på en kedelig, grå udseende. Træk en push kost hen over overfladen for at oprette små riller til en skid-resistent overflade. Tillad betonen til at hærde, før markedsføring eller bygge et skur på den.

Tips & advarsler

  • Dække betonunderlag med plast til syv dage til at optimere hærdning processen. Plasten er ikke påkrævet, men vil hjælpe med at holde betonen fugtig, mens den kemiske reaktion størkner materialet. Våd ikke overfladen af betonen, mens det hærdning. Overskydende fugt vil forlænge processen. Tillad betonen til at helbrede og forblive stabil i to til tre uger før du anvender nogen form for fugemasse eller maling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com