Stedsegrønne planter i Arkansas

September 8

Stedsegrønne planter i Arkansas

Selv om Arkansas ikke har en stor mange indfødte nåletræ arter, er der nogle. Blandt disse er typer af fyrretræer, hollies og andre arter. Ved hjælp af indfødte stedsegrønne planter i Arkansas som landskabspleje arter giver mening, da de har tolerance over for de lidelser, skadedyr og klimatiske forhold i staten.

Østlige Redcedar

Alle Arkansas, undtagen ekstrem østlige afsnit, indeholder den østlige redcedar (Juniperus virginiana). Denne nåletræ vokser til 50 fod, og University of Connecticut Plantedatabasen noter det ofte koloniserer forladt gården felter. Østlige redcedar blomstrer i slutningen af vinteren, producerer en voksagtig kegle, der ligner en blålig bær. Bruge denne evergreen til de mest vanskelige indstillinger, såsom omkring fundamentet hvor jorden er kompakt. Østlige redcedar er god fro privatliv skærme og hække. Træet kommer i sorter af forskellige former og størrelser, herunder 'Burkii' og «Grey Owl.»

Yaupon Holly

Landskabspleje muligheder involverer Yaupon kristtorn (Ilex vomitoria) er mange, herunder ved hjælp af denne stedsegrønne som en hæk, et prøveeksemplar træ eller busk, eller en hemmelig raster. Yaupon holly vokser til 25 fod og det er en native Arkansas. De kvindelige planter vil producere rigelige mængder af røde bær, som tiltrækker fugle, men kun hvis en mandlig model er nærliggende. Yaupon holly er både kan tilpasses til forskellige voksende sites og holdbare, noter University of Florida Institut for fødevarer og landbrugsvidenskab.

Shortleaf fyrretræ

Afstå fra forsøg på at omplante shortleaf fyr (Pinus echinata) fra vilde områder af din ejendom. Træet har sådan en dyb pælerod, det er langt mindre problematisk at købe stiklinger fra planteskoler. Shortleaf pine tolererer små mængder af skygge og vokser bedst i godt afdrypning steder. Træet i naturen kan top 100 fødder, men dyrkede sorter er normalt i intervallet 50-60 fod bemærker Missouri botanisk have. Træet fungerer som en skærm, når unge og er en god pasform til din oprindelige plante haven i Arkansas. Shortleaf fyrrenåle er stedsegrønne og vokse til 4-1/2 inches, i henhold til den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region."

Amerikansk kristtorn

De forskellige former for amerikansk kristtorn (Ilex opaca) er alle velegnede landskabspleje evergreens. I Arkansas vokser træet i den sydlige og østlige dele. Amerikanske holly har stive, skinnende grønt løv tippet med små pigge. De kvindelige træerne udvikle røde bær af oktober med frugt giver arten ornamental appel langt ind i vinteren. Amerikanske holly anvendelser omfatter bliver hække, skærme og modellen planter. De mange sorter omfatter dværg typer som «Clarendon» og hybrider designet til at give rigelige mængder af bær såsom «Jersey prinsessen.»


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com