Popcorn træ spiring instruktioner

September 8

Popcorn træ, også kendt som den kinesiske talg, blev indført fra Kina i 1700-tallet. Desværre på tidspunktet blev lidt kendt om invasionsevne af træ og naturlige flora beskyttelse. Kinesiske talg er en hurtigt voksende træ, der kan overstige 40 fod i højden. Det har attraktive, pil-formede blade, der slår en rig rødbrun farve i efteråret, og er almindeligt anvendt som en skygge eller dekorative træ i landskaber. Træet popcorn udvikler rakler af cremet hvid efterfulgt af uslebne brune kapsler med tre voks belagt popcornlike frø indeni. Frøene spire umiddelbart efter fugle spiser dem.

Instruktioner

•Sæt frø i en skål og hæld kogende vand over dem. Træet er et såkaldt kinesiske talg på grund af de frø voksagtig belægning, som kan være smeltet ud. Blød frø i den kogende væske, indtil alle spor af den smarte udvendige har smeltet ud. Dræne vandet og sætte frø på tælleren til tørre i en dag.

•Brug et stykke sandpapir til rå op ydre af frø og tynd frø belægning. Dette vil forbedre spireevnen. I naturen er intet af dette nødvendigt, fordi fuglene spiser frøene. Mave syrer opløses voks og handlingen spiserøret ar frø naturligt.

•Soak frø i lunkent vand i en uge. Skifter vand dagligt, så det ikke bliver muggen eller ildelugtende, som kan påvirke frø. Frø belægning Blødgør efter iblødsætning og fosteret kan derefter bryde gennem skallen.

•Fyld en frø-flad med sphagnum og tåge det grundigt, indtil det er jævnt fugtig. Sæt frø i jorden en tomme fra hinanden og i en dybde svarende til længden af frø. Pensl et tyndt lag af tørv over frøene og placere flat i en kælder eller garage for fire uger, overvågning for fugt behov.

•Bevæg flat til en lys-fyldt området med temperaturer mellem 60 og 75 F. Træet er en tropisk plante, der kræver fugtighed, lys og varme for at spire. Holde tørv fugtig. Spiring forekommer i to uger til to måneder.

•Transplant planter til større puljer efter de vokse to sæt true blade. Dyrke dem i et solrigt sted med konsekvent fugt og temperaturer over 60 F. Popcorn træer trives udendørs i US Department of Agriculture zoner 9 til 11. Hvis du bor i disse områder, kan du flytte planten udendørs og i sidste ende plante det i jorden.

Tips & advarsler

  • Popcorn træet anses for at være meget invasive. Det er bedst at tjekke med din county udvidelse office før formerings denne plante, som det er et irritationsmoment i mange områder, varmt klima og dyrkning frarådes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com