Hvordan man opbygger en tømrer værktøjskasse

September 9

Hvordan man opbygger en tømrer værktøjskasse

Den traditionelle Tømrer værktøjskasse har været model for mange redskab luftfartsselskaber og caddies. De fleste trim arbejde i fortiden blev gjort med enkle håndværktøj, som nemt kan være i en enkelt hånd totalisatorspil. Dagens tømrerarbejde er langt mere kompliceret, omend hurtigere, og er for det meste udført med pladskrævende elværktøj at alle kommer med deres egen støbt plast tilfælde, for stor til at blive gemt i en boks, hånd foretaget. For hånd-værktøjer er, du bruger ofte en tømrer boks den helt rigtige størrelse til at holde dem sikkert og organiserede.

Instruktioner

•Klippe dine brikker fra 3/4-inch tyk krydsfiner. Skåret to side stykker 4 af 24 inches, ender en nederste stykke 22 1/2 af 10 inches og to 10 af 10 inches. Klip et stykke af 1 1/2-inch runde dyvel 22 1/2 inches lang. Skåret i stykker på en bordrundsav.

•Mark en linje på tværs af endestykker, 4 inches fra kanten med et kvadrat. Markere en linje vinkelret på den første linje i midten af hver endestykke, og en linje 1 1/2 inches på hver side af midterlinien. Tegne Diagonale linjer mellem enderne af linjen du trak 4 inches fra kanten til enderne af de udvendige vinkelrette linjer, 6 inches over. Skær langs disse Diagonale linjer med en stiksav.

•Glue og neglen ender to stykker til enderne af bunden, med "peak" med. Brug 1 1/2-tommer søm i en pin sømpistol. Juster ender med 10-tomme kanter flugter med bunden af det nederste stykke. Søm gennem endestykkerne ind i kanten af det nederste stykke. Lim og søm to side stykkerne på ydersiden af kassen, med de to smalle ender flush med endestykker udenfor ansigter og én lang kant flugter i bunden af det nederste stykke.

•Mark uden for ansigtet af hver endestykke 3/4 tommer fra toppen på lodret midterlinjen. Bore et 1/8-inch hul ved hver ende. Passer dyvel mellem enderne af boksen og drive en 3-tommer behandlede dæk skruen gennem hver endestykke til enderne af dyvel at sikre håndtaget.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com