Magnolia træer skal Have en mand til at blomstre?

September 9

Magnolia træer skal Have en mand til at blomstre?

Et symbol på den romantiske syd, magnolia omfatter omkring 80 arter af træer og store buske. Magnolias er tilgængelige i tempererede og tropiske sorter og mange størrelser, tilbyder valg for en vifte af landskaber. Deres duftende blomster dukke op i hvid, pink, lilla, grøn og gul. Blomster er efterfulgt af rød eller pink frugter med rød, orange eller pink frø, der hænger fra frugt af en tynd streng.

Tvebo planter

De fleste blomster har både støvdragere, den mandlige seksuelle organ, og en Støvvej, det kvindelige kønsorgan. Nogle træer har kun blomster, som er enten mandlig eller kvindelig. Disse kaldes Tvebo planter. For frugter og frø til form på Tvebo træer, skal mandlige og kvindelige planter være dyrket i nærheden af hinanden til bestøvning at forekomme.

Magnolia træer

Magnolia træer har "perfekte" blomster, hvilket betyder, at hver blomst har både mandlige og kvindelige organer. Der er ingen grund til at plante magnolia træer nær hinanden for blomster til form frø. Den eneste afstand producenten skal bekymre sig om er den tilgængelige plads til et træ eller busk, som magnolias spænder fra små til store størrelser. Store overvejelser i plantning magnolias omfatter har jord, der er rig, sure (pH 5,0 til 6.5) og godt dræning, og plantning centralt, modtager fuld sol eller halvskygge. University of Minnesota Extension Service anbefaler, starte en magnolia som en container-dyrket plante, fordi magnolia rødderne ikke kan tåle balling eller bare rodnet samt mange andre træer gør.

Formering

Magnolias er opformeret, eller startet af flere forskellige metoder: frø, opskæring, lagdeling, podning og mikroformering af vævskultur. Ifølge Texas A & M University Aggie havebrug, opskæringsvirksomheder, der er den foretrukne metode over plantning planter, fordi stiklinger begynder at blomstre det første år eller to efter formering. Stiklinger kan tage 15-20 år til at blomstre.

Frø

Magnolier kan være fremavlet af frø, men træet kan afvige fra moderplanten i crown struktur, størrelse, vigor, og blomst og blade egenskaber, samt tage mange år at bloom Magnolia frugter er 2-6 inches lang og modner sent om sommeren for at slutningen af efteråret. Straks høste frugterne når frøene er modne. Frø bør udblødt-- eller blødgjort--i vand for at fjerne frø frakke og kødfulde papirmasse. Renset frøene kan sås lige bortrejst. Ifølge University of Florida udvidelse, kan spiring forbedres ved at gemme frø på 40 grader Fahrenheit for to til fire måneder. Lagrede frø kan opbevares i flere år i lukkede beholdere på 32-40 grader Fahrenheit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com