Sådan Paint udvendigt af dit hjem ved hjælp af en maling sprøjte

September 9

Maleri et hus kan ikke være din foretrukne aktivitet, men ved hjælp af en maling sprøjte vil gøre jobbet meget lettere end at bruge pensler og ruller. Pensler og ruller er langt mere arbejdskrævende, og du skal bruge flere pensler, nap ruller, rammer og bakker. Ulempen til sprøjtning er, at de fleste maskiner skaber en fin tåge, der lander på alle nærliggende overflade; beskytte områderne med plast eller maskering papir at reducere oprydning tid. Leje en kraftfuld maling sprøjte fra et hjem forbedring butik eller købe en, der er egnet til maleri store områder.

Instruktioner

•Tape plastfolie omkring Vinduer, døre og våbenhus gulve. Tape kanten af etageadskillelsen trim hvor det opfylder roofline. Drapere mere lagen over planter og andre græsplæne elementer, der er tæt på huset. Bruge gamle bomuld ark over planter, hvis vejret er varmt, til at forhindre overophedning dem.

•Mix maling med opløsningsmiddel i sprøjten reservoiret ved hjælp af forholdet sprøjten fabrikanten anbefaler. Nogle maling sprøjter kan håndtere tykkere maling, men andre kræver, at tilføje en betydelig mængde af opløsningsmiddel til at tynde malingen.

•Twist en sprøjte tip, der er fremstillet i din sprøjte på pistolen. Sprøjten tips fås i forskellige størrelser til forskellige jobs og materialer; et tre-cifret nummer beskriver den sprøjtning hul størrelse og derfor evnen til spidsen. Det første tal fortæller dig halvdelen af bredden af den fan-formet spray i inches, hvis du holder spidsen af sprøjten 1 fod fra overfladen, som du maler. De anden og tredje tal fortæller dig diameteren af sprøjten åbning i tusindedele af en tomme. For udvendige latex maling, vælge et tip, der er mellem en. 015 - og.019-tommer åbning, og bredden af spray afhænger af din dækning præference. En 515 tip vil anvende en 10-tommer-dækkende spray, hvis du holder tip 1 fod fra sidespor.

•Tag på en støv maske eller vejrtrækning maske og øjet beskyttelse. Stå med din arm udvidede lige, holder spidsen af sprøjten ca 10 inches væk fra et stykke plastfolie eller en anden praksis overflade.

•Squeeze og hold udløser indtil malingen sprays frit; Det kan gå i første omgang. Spray maling over presenningen ved hjælp af en fejende, side til side arm bevægelse for at bedømme mængden af dækning, den producerer.

•Practice maling slagtilfælde teknikker. Begynde at flytte din arm på tværs af rummet, før du trækker på aftrækkeren eller håndtag. Under bevægelse, klem og hold triggeren for at sprøjte male over praksis overflade. Fortsætte den fejende bevægelse, som du slipper i håndtaget for enden af hvert gennemløb. Dette producerer fjervildt eller tyndere ender til malerstrøg, som hjælper med at reducere drypper. Praksis, indtil du er komfortabel med sprøjten.

•Flyt dit udstyr til hjørne eller slutningen af den væg, hvor du vil begynde at sprøjtning.

•Applicer maling på tværs af nederste række eller nederste kant af sidespor ved hjælp af den samme lange, fejende bevægelse som din praksis slagtilfælde. Overlap fjervildt enderne af hver slagtilfælde, når du begynder en ny flot pass. Male hver højere række sidespor, indtil du når toppen af hver væg.

•Pour en lille mængde opløsningsmiddel i en glaskrukke. Twist fra sprøjten spids og placere den i opløsningsmidlet.

•Pour cirka 2 inches af opløsningsmiddel i reservoiret og slyng det rundt for at opløse residual maling. Vedhæfte aflæsse. Tænd maskinen og spray opløsningsmiddel gennem spidsen indtil reservoiret er tom. Tør ned sprøjten forsamling med en klud dyppet i opløsningsmiddel.

•Træk off båndet og fjerne presenningen.

Tips & advarsler

  • Male på en dag med milde vejr og lav vind.
  • Maling tåge er fint nok at indånde; Brug aldrig en sprøjte uden at bære en maske.
  • Maling oversprøjtning er vanskeligt at fjerne fra asfalt helvedesild.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com