Hvordan man bruger saltsyre til at rense Cement

September 9

Hvordan man bruger saltsyre til at rense Cement

Hvis du nogensinde har set en gårdhave, der ikke var forseglet, du ved, hvordan beskidt og farvede beton kan få. Hvert blad, der falder i regn holder sig til betonen og efterlader et aftryk. Selv regn blade en plet--efter tid det fordamper og kun snavs fra luften er ladt tilbage. Træ sap, bugs og fugl ekskrementer alle tilføje til rod. Rengøring cement med saltsyre er det første skridt i at genoprette din terrasse. Disse instruktioner kan bruges til enhver cement, Sørg bare for at have god ventilation, hvis arbejder indendørs.

Instruktioner

•Rengør cement ved at feje løst snavs fra overfladen. Hvis du har nogen fedtpletter, rense dem med et affedtningsmiddel først. En løvblæser er et godt værktøj at bruge til at blæse væk støv, løs.

•Våd cement ved at sprøjte det ned med en haveslange. Lad det ikke form vandpytter, men prøv at få det jævnt våd. Holde slangen handy, fordi du kun kan arbejde på et lille område på et tidspunkt, så du får brug for det. Sætte på din beskyttelsesbriller, handsker, kemikalieresistent sko og gamle bukser.

•Dilute saltsyre ved at blande det i en 5 gallon spand med vand. Den typiske fortynding er en del syre til tre dele vand. Afmåle 3 gallons af vand og markere din spand med en permanent markør på linjen fyld. Tilføje en mere gallon af vand og marker spanden igen med markøren. Hæld ud den ekstra gallon af vand og tilsættes langsomt gallon af saltsyre i vandet.

•Pour saltsyre/vand blandingen i en haven sprøjten container. Denne måde kan du spray blandingen på en noget ensartet sats over cementen. En gallon burde være nok for en 6 af 6 fods område. Det bør starte, boblende temmelig hurtigt. Lad det sidde i 2 til 10 minutter. Brug en lang håndterede push kost med plast børster til at skrubbe området som syren ætser cement.

•Når den boblende handling er stoppet, signalerer den rensning er gennemstegt, spray området med en blanding af 1 lb. bagepulver til 5 gallon vand. Flytte det rundt cement med en lang håndterede kost og derefter spray det ned med masser af vand fra din slange.

•Gentag ovennævnte trin for resten af cement skulle renses. Giver mulighed for hele området for at tørre grundigt og anvende et konkret sealer straks eller pletter vil sætte endnu hurtigere med den nu ætsede overflade.

Tips & advarsler

  • Saltsyre er ætsende og bør anvendes i overensstemmelse med lokal lovgivning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com