Hvordan at reparere revner i farvet lædermøbler

April 21

Din lædersofa er en investering, og du vil have det til sidste i lang tid. Desværre, lædermøbler kan udvikle revner hvis ikke behandles jævnligt med læder balsam. Revner kan være forårsaget af læder udtørring, møbler placeret i nærheden af en varmekilde, skader fra kæledyr eller børn eller bare slid-og tåre over tid. Du kan købe en læder reparation kit og gendanne din sofa i næsten ny stand.

Instruktioner

•Fjern alle snavs eller støv fra sofaen ved hjælp af læder renere og en ren klud, eller sko polsk pensel.

•Aftør det område, der skal repareres med denatureret alkohol. Dette vil indgå i din læder reparation kit.

•Brug værktøjet spredning i din læder reparation kit, spredes et tyndt lag af reparation sammensatte over revnet område, og overlappende 1/2 tommer i den omgivende læder. Prøv at anvende reparation sammensatte så problemfrit som muligt. Dæmpe din fingerspids med vand og forsigtigt glat ru kanter, hvis nødvendigt. Lad den reparation sammensatte tørre helt, normalt inden for 30 minutter.

•Undersøg det reparerede område. Hvis revnen ikke er fyldt helt, eller reparation ser ufærdige, Gentag processen i trin 3. Det tager typisk mellem to og fem programmer af reparation sammensatte helt udfylde revner.

•Sand nogen rough patches meget forsigtigt med 600 sandkorn sandpapir. Dette bør indgå i læder reparation kit.

•Applicer læder farvestof i den relevante farve til dine møbler. Male på i tynde lag, ved hjælp af svamp applikator i lappegrej. Lad det tørre i mindst 15 minutter mellem hver lag af farve. Fortsætte med at anvende tynde lag af farve, indtil det reparerede område matcher resten af sofaen, og farven er endnu. Efter påføring af slutpuds af farve, Lad tørre i 24 timer.

•Treat det hele stykke af møbler med læder balsam. For løbende vedligeholdelse, og bedst pleje af dine lædermøbler, støv ugentligt og anvende læder balsam hver tredje måned.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com