Hvor meget bør Bean planter vandes?

September 10

Hvor meget bør Bean planter vandes?

Når vanding enhver plante, er det vigtigt at give vand til den samme sats som det bliver brugt af anlægget så at det aldrig lider af tørkeskader, selvom ihukomme, at over vanding kan forårsage så meget skade som under-vanding. Bønner er den anden mest populære afgrøde dyrkes i hjem køkkenhaver i USA, ifølge University of Illinois. Både bush og pole sorter har en høj efterspørgsel efter vand under blomstring og frugt indstilling periode--den højeste af alle fælles haven vegetabilsk. Når tilstrækkeligt vandes, de er en pulserende mørkegrøn farve og giver høje udbytter.

Plantning

Plante frø i tør jord uden pre iblødsætning, da de har en tendens til at knække hvis de udsættes for overskydende fugt på dette tidspunkt. Når plantet, vand frø i så at jorden er bare fugtigt at røre. Holde jorden lidt fugtig som frøene spire og begynder at vokse ved vanding forsigtigt hver anden dag.

Unge transplantationer

Når bønnerne udvikler, vil du skal vande dem mere grundigt. En bønne plante rødder er generelt overfladisk og kun tage vand fra de øverste foden af jord. Vandplanter til denne dybde, så tillader overfladen af jorden til at tørre ud og planter til at begynde at vise tegn på at behøve ekstra vand (lille visnen under varme vejr) før vanding grundigt igen. Denne metode er mere fordelagtig for bønner end hyppige, lavvandede vanding som det tilskynder dybere rodvækst at yde mere støtte til det voksende plante.

Blomstring og sætte frugt

For bean planter er den mest kritiske fase for at yde tilstrækkelig vand under blomstring, som denne periode vil afgøre, hvor meget frugt planten vil sætte. Bønner har nogle modstandsdygtighed over for tørke i denne fase, så du kan slippe af sted med et par tørre perioder, men give vand regelmæssigt for at undgå blossom drop og lave udbytter. I almindelighed, bønner bruger et minimum af 1/4 tommer vand hver dag under blomstringen og skal derfor bruge en grundig vanding (til en dybde af mindst 1 fod) hver fem til syv dage i varmt vejr.

Symptomer på Over og Under-vanding

Sunde bønner planter er en lys, mørk grøn farve med tætte løv. Planter med lidt visne, grålig blade viser de første tegn af tørke og skal vandes for at forhindre blossom drop. Bean planter er særligt udsatte i denne varme, blæsende perioder. Langsomt voksende planter med brun spids blade viser tegn på over vanding, som træsko op af jorden og forhindrer ilt i at nå frem til rødderne. Det er vigtigt at holde ud vanding igen indtil de top 2 inches af jord er tør, så planten har chance for at inddrive.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com