Alle typer af palisader hegn

September 10

Palisader hegn giver beskyttelse af personlige oplysninger. Der er ingen huller mellem hegn brædder, og hegnet højde størrelser tilgængelige er 4 fod, 6 fod og 8 fod. Selv om du kunne kalde enhver hegn, der giver beskyttelse af personlige oplysninger en palisader hegn, har et sandt palisader hegn point på toppen af bestyrelser. Nogle mennesker henvise til palisader, hegn som "hund ear" hegn. Der er mange forskellige typer af skoven brugt til at lave palisader hegn mere tiltrækkende.

Cedar

Cedar palisader hegn er langvarige og ikke udhule som hurtigt fra regn og sne som nogle andre typer af træ, da det har naturlige olier, der beskytter træet mod fugt. Cedar palisader hegn leveres i hvid og rød, med hvid bruges mest i de østlige regioner i USA og red i de vestlige regioner. Cedar stillinger sidst længere, når stillingerne er sat i beton i stedet for at blive plantet direkte i jorden.

Rødgran

Spruce kan malet eller vand behandlet for at beskytte træet. Når venstre ubehandlet eller umalet, Gran træ tager på en grålig-sort skær over tid og vil kræve vask og imprægnering eller maleri i et par år. Du skal bruge kemiske forbehandlinger for at forebygge tidlig forringelse som vridning og revner hvis spruce ikke er malet.

Pres behandlet

Trykimprægneret palisader hegn vil vare længere end ubehandlet træ hegn. Denne type af træ hegn er blevet kemisk behandlet for at forhindre insektangreb og råd. Generelt, fyrretræ er bruges til trykimprægneret palisader hegn. Trykimprægneret træ er kemisk behandlet med kobber kvaternære og Borat i stedet for kobber-kromaterede arsen, der var engang brugt til at behandle palisader hegn.

Redwood

Redwood palisader hegn er lavet af højere kvaliteter af redwood, som modstår vridning og er stærke og holdbare. Redwood hegn har en resistens over for insekt-angreb og forfald. Redwood hegn brædder er effektive i isolerende en gård fra både lyd og elementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com