Blomst plantageejer ideer

September 11

Blomst plantageejer ideer

Blomster vokse overalt og næsten når som helst. Mange er plantet fra frø. Andre er pærer, der er plantet i grupper. Det kan være svært at fortælle de nyligt spirede blomster fra ukrudt i haven. Dette problem kan løses ved hjælp af blomst plante. Mange store-købte plantageejere kommer i plast og biologisk nedbrydelige materialer. Disse plantageejere er utilitaristisk uden styrke blomsterhaven. Ved hjælp af unikke genstande som blomst plante kan gnist interesse i en blomsterhave.

Træ plantageejere

Træ er et naturligt valg for blomst plante, hvis du ønsker at holde sig til en natur-tema. Det er nemt at smide sammen et kvadratiske eller rektangulære boks til at fylde med blomster. Du kan også omgive et træ med træbænke. Oprette en trævæg rundt om træet. Opbygge din opholdsområde på toppen af væggen. Udfylde området mellem træ og bænk væggen med jord og plante dine blomster der. En anden idé til et træ plantageejer er at kigge efter gamle logs eller stykker af drivtømmer, der har store og unikke huller i dem. Fylde disse med jord og plante dine blomster. Disse er perfekte til sten animalske statuer til at sidde på.

Sten og andre plantageejere

Lejlighedsvis kan du finde en stor sten med et dybt hul i det. Disse er naturlige plantageejere, der bare har brug for lidt jord og nogle frø til at fuldføre. Hvis du kan lægge dine hænder på nogle dekorative sten, bygge en plantageejer i et mønster i haven. Start af skitserer din figur med de større sten. Stable sten oven på hinanden, indtil de danner en mur i form af dispositionen. Tilføje jord til center, hvis stenene skal støttes, så de ikke skjule indad. Store og små vidjeproduktionen indkøbskurve kan foret med sphagnum og fyldt med jord. Disse er lys og kan hænges. Wire rammer kan også være foret med mos til at skabe en plantageejer med god dræning. Disse er gode til at hænge fra kæder og har efterfølgende blomster hængende fra dem.

Genbrug

Gamle emner, der er klar til deponering kan også bruges som plantageejere. Gamle badekar skabe stor plante. Blokere afløbet open, så vandet vil løbe ud. Når du placerer badekarret, sætte det på en lille drejning. Sørg for, at afløbet er det laveste punkt af planter at tilskynde dræning. Fyld med jord og plante dine blomster. Gamle sko og støvler skal have drænhuller tilføjet før plantning dine blomster. Efter tid nok, vil de blive kompost. Hvis du har en gammel cykel med en kurv, fylde kurven med mos og plante dine blomster. Sørg for, at cyklen er sikret i et hjørne, så det ikke falder. Binde et malet dæk i et træ til at oprette en tire swing. Bore et par huller i bunden. Fyld med jord og plante dine blomster i det. Se sig om efter andre beholdere til at genbruge som interessant plante. Husk at oprette drænhuller i disse elementer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com