Kan farve dække blegemiddel pletter på sort stof?

September 11

Kan farve dække blegemiddel pletter på sort stof?

Klor blegemiddel er fremragende for kridtning hvide, sanitizing overflader og dræbe skimmel og meldug; dog skal en smule blegemiddel uheld spild under renseprocessen, det vil fjerne farven fra ethvert stof, det kommer i kontakt med, forlader bukser, t-shirts, håndklæder og tæpper dækket med lyse pletter. For at rette op på situationen, selektivt farvestof den beskadigede struktur, med fokus på områderne bleget eller farve dem med stof-safe penne. Disse retsmidler kan anvendes til materiale, de har tendens til at virke bedst på sort eller mørk-farvede tekstiler, som disse farvestoffer ikke er så svært at matche.

Permanent markør

For at dække små blegemiddel steder, blot farve dem med permanente markører for en lignende farve. Denne hurtig løsning er generelt bedst for kortsigtede eller akutte situationer, da mange markører er ikke farveægte og vil vaske ud i vaskeriet; varige resultater kan kræve flere behandlinger.

Stedet farvning

At re farvestof bleget steder på en sort beklædning, dække en flad overflade med et tykt lag af plastik, så ligeligt fordelt den berørte stof over det. Hæld 1/2 kop varmt vand 1 tsk af pulveriseret sort stof farvestof, derefter omrøres indtil krystallerne er helt opløst. Dyp en vatpind i dye løsning, gnide svaber forsigtigt over de blegede dele af stoffet, vent 20-30 minutter, derefter dække stof med en ren klud og tryk den flad med et varmt strygejern. Når stoffet er helt afkølet, hvidvaske varen som sædvanlig.

Blegning

Bør stedet farvning resultat i ujævn dækning, kan det være bedst at afblege det hele vare og re farvestof det hele. At gøre dette, suge den beskadigede vare i almindelige blegemiddel vand i 24 timer, så skyl stoffet i brintoverilte til at neutralisere klor. Når alle farven er blevet fjernet fra stoffet, dye det hele ifølge pakke retninger. Dette vil sikre selv farve distribution, mens at eliminere grimme blege steder.

Advarsel

Overdreven udsættelse for klor blegemiddel skader klud fibre, forårsager dem til at smuldre. Selv når farven på en vare er gendannet, vil tekstiler, som har været udsat for bleach vise tydelige tegn på slid lange før de normalt ville. Bleget og farvet elementer skal håndteres med omhu for at sikre deres holdbarhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com