De bedste tomatplanter til at vokse i Georgien

September 11

De bedste tomatplanter til at vokse i Georgien

Næsten alle, der har en køkkenhave i Georgien vokser et par tomatplanter. Den lækre smag af en hjemmedyrkede tomater er ofte betragtes som den ultimative belønning til dyrkning af friske tomater. Når du vælger tomatplanter for din Georgia garden, vælge planter, der producerer tomater, der passer til din voksende og har gode sygdomsresistens. Der er to typer af tomat plantsfrom at vælge imellem: ubestemt, eller vin, tomater og praecise, eller bush, sorter.

Store oksekød

Store oksekød anses for en god, all-round anlæg til haven. Det var en alle amerikanske valg vinder i 1994 og er stadig meget populær på grund af sit høje niveau af sygdomsresistens og ensartet frugtproduktion. Det producerer globe-formede frugter, der vejer op til 1 pund. Da frugten er fast, selv når den er moden, er det en god tomat for pakning og transport. Det er en ubestemt, vin-type af tomatplante. Det er en af de bedste samlede tomatplanter til Georgien haver på grund af sin ensartede størrelse, pålidelig produktion og sygdomsresistens.

BHN 444

BHN 444, eller den sydlige Star række tomat, er en faktor, eller bush, tomat med ensartede frugter af fremragende kvalitet. Den bedste indslag i BHN 444 tomat er dens modstand mod tomat spottet Wilt Virus, en ødelæggende sygdom af tomater, der har holdt sydlige gartnere fra nyder hjemmedyrkede tomater i år. Kun et par tomatsorter er resistente over for sygdommen, hvilket gør den BHN 444, en af de bedste tomatplanter for Georgien.

Super Sweet 100

Super Sweet 100 får sit navn fra hundredvis af cherrytomater denne formular på dens lange, ubestemt vinstokke i løbet af sæsonen. Frugten anses for usædvanlig sød, med en stor mængde af C-Vitamin i hver cherrytomat. Det er en af bedste af cherry-type af tomater på grund af sin søde smag og kraftig forgrenet vækst.

BHN 640

BHN 640 hybrid tomat er ikke blot modstandsdygtigt over for ødelæggende tomat spottet Wilt Virus men også tre forskellige stammer af Fusarium visner. Det er en faktor, eller bush, tomat sort. Det betragtes som en af de bedste tomatplanter for Georgien på grund af sit høje niveau af sygdomsresistens.

Celebrity

Celebrity tomat er meget sygdomsresistente og er en haven favorit, der er bredt tilgængelige. I 1984 blev det udråbt som alle Amerika valg vinder, hvilket betyder, at det udfører godt i hele USA. Den ensartede frugt er af medium størrelse, omkring 10 ounce hver, men planten er en tung producent. Det er en af de bedste tomatplanter til Georgien haver, fordi det har en lang tradition for succes og dens ekstraordinære sygdomsresistens.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com