Fjernelse af en sved pletter

April 24

Fjernelse af en sved pletter

Varme dage, nervøsitet, motion og bare hverdagen kan få os til at svede. Sved kan forlade hård at fjerne pletter på vores tøj. Disse pletter er protein-baseret; Heldigvis, de fleste kan fjernes enten derhjemme eller ved en professionel rengøringsservice.

Stof

Læs tøj etiketter. Hvis fabrikanten anbefaler Renseri, kan derefter fjerne sved pletter være bedst at overlade til professionelle. Silke eller uld tekstiler kræver normalt professionel Pletfjerning.

Pletten

Sved pletter er som regel gul eller grøn farve. De tørre til en sprød, næsten sprøde, pletten.

Deodorant eller antiperspirant efterlader normalt en klar eller hvid plet. Disse pletter er fedtet og kræver en anden fjernelse proces end sved pletter.

Test

Test din Pletfjerning proces på en lille, uanselige del af det farvede stof før hele behandlingen. Du ønsker ikke din behandling til at forårsage mere skade.

Fjernelse

Der er mange forslag til hjem behandlinger af sved pletter. Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigt at bemærke, at jo før du forsøger at fjerne pletten, jo mere sandsynligt er du være vellykket. Lad ikke pletten får en chance for at indstille.

Brug ikke blegemiddel på sved pletter. Blegemiddel vil reagerer på proteiner i sved og faktisk mørkere i stedet for fjerne, pletten. På hvide tekstiler, kan brintoverilte bruges til stedet med blegemiddel. Brug enten fuld styrke eller fortyndet med vand. Anvende direkte på pletten. Lad sat i en halv time, og derefter hvidvaske med koldt vand og lufttørre. Hydrogenperoxid er ikke anbefalet til farvede tekstiler.

Køb en flydende vaskemidler designet til at fjerne protein-baserede pletter. Anvend vaskemiddel direkte til sved pletten, og lad det trække i cirka 30 minutter. Hvidvaske som normalt og lufttørre. En variation af denne metode foreslår at du dæmpe pletten og derefter anvende den flydende vaskemiddel. Læg tøjet i solen for en dag. Holde pletten fugtig ved at spraye med vand hele dagen. Derefter hvidvaske som normalt.

Bland 1 tbsp. af hvid eddike og 1/2 kop vand. Blød pletten i en halv time, hvidvaske i koldt vand og derefter lufttørre. Ved vanskelige pletter, gælde fuld styrke eddike.

Anvende en pasta af fløde af tandsten, aspirin og vand direkte på pletten. Bland 1 tbsp. af fløde af tandsten, tre knust hvid aspirin (ingen belægning), og 1 kop varmt vand. Påfør pastaen direkte til pletten og krat i omhyggeligt ved hjælp af en gammel tandbørste. Lad pastaen sidde i 20 minutter og skyl med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Bagepulver og vand kan også blandet sammen for at gøre en fjernelse af pletten pasta. Anvende direkte på pletten, lad sidde i 20 minutter, hvidvaske i koldt vand og lufttørre. Denne metode virker også til at fjerne enhver dvælende sved lugt.

Hvis du bemærker en dvælende sved odo, efter at have prøvet disse metoder, kan det fjernes ved iblødsætning stoffet i en blanding af et par skefulde af salt og en gallon af vand. En anden metode til at fjerne lugt er at tilføje en lille mængde bagepulver til flydende vaskemiddel under Tøjvask-processen.

Advarsel

Aldrig stryge en sved pletter. Varmen vil medføre pletten til at indstille.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com