Hvordan man høste nektariner

September 12

Hvordan man høste nektariner

Nektariner har smag af ferskner, men de producerer en fastere frugt, der har ingen fuzz på huden. Den fastere konsistens fungerer godt for tærter og andet bagværk og også giver et passende frugt for serverer friske. Nektariner begynde modning på træet i forsommeren, og høsten fortsætter gennem sensommeren. Det nøjagtige tidspunkt for høst afhænger det lokale klima og sorten af træ da ikke alle typer af nektariner modnes på samme tid.

Instruktioner

•Undersøg huden af nektarin til modenhed. Moden nektariner blive gule eller creme-farvet som de modnes, med den side vender solen udvikle en pink eller røde blush. Tryk på sømmen langs siden af frugten. Frugten er moden, hvis det er ikke længere svært og der er en lille give din pres.

•Grasp grenen holder den modne nektarin i den ene hånd. Trække nektarin fra grenen, vride så du trækker, med anden hånden. Støtte til grenen forhindrer skader til træet, når du trækker ud af frugt.

•Sæt nektariner i en boks eller kurv som du samle dem. Stak dem i boksen ikke mere end to lag dyb, eller frugt i bunden kan knuse.

•Praktisk nektariner i 40 grader Fahrenheit køleskab straks efter høst. Kølige temperaturer bremse modning og forlænger holdbarheden af de høstede frugter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com