De bedste tidspunkter at transplantationen en rød spids F.eks

September 12

Rød spids eller Fraser f.eks (F.eks x fraseri) har været udbredt i fortiden som hække, i grænser og som modellen buske. Desværre, det er meget modtagelige for en defoliating leaf spot og er plantet langt mindre ofte i disse dage. Hvis du har en sund rød-tip f.eks, er det helt sikkert værd omplantning. Det er en tørke-tolerante busk, der producerer prangende blomster og lyse røde blade i foråret og attraktive grønne blade i resten af året. Omplantning skal ske på det rigtige tidspunkt af året, selv om, og lidt avanceret forberedelse vil gå en lang vej mod at sikre succes.

Stængel og roden beskæring

Rød spids photinias vokse 2 til 3 fødder om året til en moden højde og bredde på 10 til 15 fod. Stænglerne kan beskæres tilbage af så meget som halvdelen at transplantere lettere. At de er stedsegrønne buske, skal de flyttes med jorden på deres rødder. De bør være roden beskæres fem til seks måneder før flytte dem. Dette vil tvinge væksten af nye rødder i root-beskæring cirklen og danne en sundere mere kompakt root masse eller klump. Root beskæring er færdig med at grave en grøft omkring busk til sever rødderne og derefter fylde den igen. Klump vil danne inden for det trenched område. For en 1 1/2-fods-dækkende busk, bør klump være 1 fod lang og 9 inches dyb. Tilføje ca 2 inches til hver enkelt måling for hver ekstra fod i busk bredde.

Sæson til transplantation

Rød spids photinias er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9. I mild vinter USDA zone 9, skal rød spids photinias transplanteres i midt om vinteren. I USDA zoner 7 og 8, skal de flyttes i efterår eller tidlig vinter. Omplantning rød spids photinias i disse sæsoner giver dem mulighed for at vokse deres rødder i den omgivende jord og blive lidt etableret før sommervarmen. De kan transplanteres i foråret, hvis nødvendigt, men det bør ske så tidligt som muligt.

Vand krav

Omplantning rød spids photinias i begyndelsen af en regntid vil hjælpe spare tid og penge. Naturgenopretning efter flyttes kræver regelmæssige vand; nyligt transplanterede buske skal have konstant fugtig jord i tre måneder. Efter, at bør de modtage mindst 2 til 3 gallons af vand hver uge i de første to år.

Jord og afstand

Rød spids photinias er ikke særlig omkring jordtype men jorden skal løbe hurtigt. Kontroller funktionerne til afdrypning på den nye plantning site. Dette kan gøres ved at fjerne toppen og bunden af en 46-ounce kaffe kan, grave en 4-tommer dybt hul, ved at trykke på kaffe kan ind i hullet og fylde den med vand. Hvis vandstanden falder 2 inches eller mere på en time, er dræning muligheder fint. Hvis ikke, forbedre dræning ved at tilføje organisk materiale, overveje et andet plantning websted eller oprette en 1-fod høje højbed. Plant flere rød-tippes photinias 2 til 3 fødder fra hinanden for en hæk. Når de plantes i en kant eller som et eksemplar, bør de være fordelt på mindst 4 fødder fra andre buske og strukturer til at give mulighed for god luftcirkulation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com