Hvordan man kan hjælpe lydisolerede en væg

September 12

Soundingproofing en væg kan hjælpe sænke lyden af en støjende nabo eller hjælpe indeholder lyde i et rum i dit hus. For at hjælpe lydisolerede en væg, skal du tilføje masse til det. Dog for at lydisolering for at være effektiv, skal du også oprette en afbrydelseskommando fra væggen. Hvis en Afbryd forbindelsen ikke er oprettet, vil lyden vibrere gennem den ekstra masse og sende ind og ud af dit værelse.

Instruktioner

•Staple en masse-loaded vinyl barriere til den eksisterende gipsvæg i væggen skal lydisolerede. Jo tykkere masse-loaded vinyl, mere effektiv vil det være på absorbere lyd. Mass-loaded vinyl er i stand til at stoppe overførsel af lyd mere effektivt end bly og er tilgængelig fra en række producenter. Overlap sømmene af masse-loaded vinyl barriere, som du går og forsegle dem ved hjælp af en akustisk fugemasse.

•Anvend en stud finder til at bestemme placeringen af studs i din væg. Skrue træ forskalling strips gennem masse-loaded vinyl i gipsvæg på studs, afstand mellem dem vandret omkring 16 inches fra hinanden fra toppen til bunden af din væg. Disse forskalling strimler vil hjælpe skabe en afbrydelseskommando fra den oprindelige væg og forhindre vibrationer fra føres gennem væggen.

•Sæt endnu et lag af drywall til forskalling strimler. Dette vil tilføje et færdigt look til din væg og også hjælpe med lydisolering af væggen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com