Buxus Buksbom formering af frø

September 12

Buxus Buksbom formering af frø

Buxus Buksbom er bedre kendt som den lille blad boxwood. Buksbom er buske, der har en bred vifte af anvendelser i den hjem landskab og er nemme at dyrke og passe. De er relativt skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse gratis og kan tåle en bred vifte af jord og eksponering typer. Buxus er nemme at vride og beskære i nogen vane og gøre fremragende hæk planter. Buxus Buksbom er mest almindeligt formeres ved stiklinger men kan være vokset fra frø.

Karakteristika

Der er over 70 arter i familien Buxus men kun to er almindelige i haven. Den fælles Buksbom og den lille blad Buksbom er de sædvanlige arter fra som mange sorter findes for hjem landskabspleje. Planten vokser i en stram vane med små 3/4-tommer lange blade og producerer banale bittesmå blomster i foråret, der er duftende. Bladene er en mørkegrøn at turn bronze i kolde vintertemperaturer. Lille blad boxwood kan vokse 2 til 3 fod høj og 3 til 5 fod bred.

Beliggenhed

Buxus Buksbom er ikke en indfødt plante og kan ikke findes i naturen, enhver naturtype. Det er en dyrket plante, der kan have sin oprindelse i Japan og er blevet dyrket der siden 1400-tallet. Anlægget er også kendt som japansk Buksbom, selv om det ikke vides med sikkerhed, hvor planten rent faktisk kommer fra, og hvis det er en uddød vilde form eller var skabt af mennesket. Japansk Buksbom er mere varme tolerant end andre arter, Buksbom og kan lige så godt i fuld sol eller del skygge. Den eneste jord krav er et godt afdrypning situation og tilstrækkelig vanding især i fuld sol steder.

Formering af frø

Såning Buxus er Buksbom en chancy forretning på grund af en uregelmæssig spiring mønster. Frøene kræver to til tre måneder nedkøling for at bryde vækstdvale, som sker enten i kølerum eller ved stratificering udenfor. Frøene er direkte sået i foråret efter stratificering, i en beskyttet beliggenhed med indirekte solen. Frø kan også sås direkte i en kold ramme og vil tage en til tre måneder til at spire. Frøplanter vokset fra efterkommere vil have et vilkårligt antal variationer fra moderplanten.

Pleje

Boxwood planter har brug for lidt særlig pleje engang etableret men udplantningsplanterne kræver læ mod vinden, ekstrem kulde og skal have ensartet kunstvanding. De kan dyrkes i Potter, indtil de er store nok til omplantning haven omgivelser. Et-årige planter tåler generelt transplantation i USA Institut for landbrug plante hårdførhed zoner fra 5 til 9. Barkflis omkring de unge planter når de er blevet plantet i jorden for at minimere ukrudt og bevare fugt. Planterne kan være let formet i det andet år og forskydes hårdt i tredje. Boxwood bør befrugtes i det tidlige forår og igen i juni eller juli, hvis jord test viser, at det er nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com