Sådan fjerner hårdt vand pletter naturligt

September 12

Sådan fjerner hårdt vand pletter naturligt

Hvis du har hårdt vand, er chancerne du har steder på keramik eller glas overflader i dit hjem, især i køkkenet og i dit badeværelse. Disse grimme pletter er forårsaget af kalkflager indskud. De kan fjernes med kommercielle rengøringsmidler, men kemikalier i disse rengøringsmidler kan være dårligt for miljøet samt indeholder ingredienser, der kan være skadelige for kæledyr eller børn. I stedet bruge nedenstående tips til at fjerne hårdt vand pletter naturligt.

Instruktioner

Sådan fjerner hårdt vand pletter naturligt

•Opret en naturlig renere. Brug en blanding af halvt hvid eddike og halv vand til at oprette en miljøvenlig hårdt vand pletfjerner. Gøre kun så meget som du skal bruge, fordi det vil være stærkt lugtende.

•Soak en klud i blandingen, og derefter placere det på pletten. Lad blandingen suge ind i pletten for et par minutter, derefter skylles ren. Gentag om nødvendigt.

•Soak små strimler af stof eller bomuld bolde at placere på svære at nå områder som bag en vandhane. Brug en sprayflaske fyldt med blandingen for at rense hårdt vand pletter ud et glas brusebad dør. Brug en pensel til at skrubbe pletter fra glasset.

•Til vanskelige pletter på brusehoveder, fjerne bruserhovedet helt og lad det trække i lige eddike for en dag. Skyl grundigt, når du er færdig og buff til en skinne.

Tips & advarsler

  • Rengøring vand pletter, så snart de er "plettet" vil gøre dem meget lettere at fjerne. Skrub med bagepulver til særligt genstridige pletter. Prøv at bruge en all-naturlige renere såsom nogle lavet af syvende Generation (se link nedenfor).

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com