Hvordan til at dukke op igen lodrette betonoverflader

September 14

Lodrette betonoverflader, skal hvad enten de er indvendige eller udvendige vægge, kolonner eller i anden form, være dækket med jævne mellemrum for at opretholde deres strukturelle integritet. Overfladen af betonen er, hvad forhindrer elementer fra trænge ind og ødelægge indre. Resurfacing lodrette betonoverflader er en overraskende nem ting at gøre; men det tager nogle praksis og koncentration til at oprette en ny overflade, der ser godt ud og giver tilstrækkelig og langvarig beskyttelse.

Instruktioner

•Fyld en spand med vand og tørre væggen ned med en svamp til ren off alle snavs eller støv.

•Brug en stålbørste, rense ud alle revner og sprækker. Hvis det er nødvendigt, bruge en vinkelsliber til at fjerne enhver bits af gamle finish eller beton samt du kan. Tørre væggen ned igen.

•Mix en batch af beton i dine andre spand ved hjælp af en boremaskine med lidt pagaj. Du ønsker ikke nogen samlet sten i din blanding, som kan anvendes i andre konkrete programmer. Holde konsistens af beton, Pandekage dej.

•Aftør et areal på væggen hvor du vil begynde at arbejde med en fugtig svamp. Øse ud halvdelen en hånd murske af din konkrete mix og placere den på den flade side af konkrete float (holde det op og ned som en bakke). Hurtigt bringe flat af flyder på overfladen af muren, så det holder beton til lodret betonoverfladen. Holding float på en 45-graders vinkel, glat beton overfladen, i en bue. Du vil overfladebehandling af nyt beton til at være omkring en 1/8" tyk. Gentag dette trin, indtil du har dækket hele området, som du derefter tørres af med svamp.

•Se til den nye beton begynde at blive jævnt lysere i farven. Når det er ikke længere en mørk grå, men en bleg grå, dyppe din svamp flyde i vandet spanden og meget forsigtigt røre det til overfladen og begynde at gnide flat af svamp i cirkler. Du vil begynde at se en tekstureret finish vises på beton. Fortsætte med at gøre dette, indtil hele området er jævnt tekstureret. Derefter gå tilbage til trin 4 og dukke op igen et nyt område af lodrette betonoverfladen.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du er hverken anvender de nye konkrete finish i direkte sollys (for eksempel på high noon) eller i for meget skygge; enten betingelse vil gøre det vanskeligt at afgøre, hvornår din beton er klar til at blive svamp færdig.
  • Gælde ikke den nye beton på den gamle beton uden første at fugte overfladen. Uden dette lille beløb af fugt, vil din finish ikke overholde korrekt knæk og vil falde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com