Faktorer i voksende appelsiner

September 14

Faktorer i voksende appelsiner

Appelsintræer er relativt store tropiske træer. Disse træer er oprindelig fra Kina, Indien og Middelhavsområdet. De vokser til 25 fod i gennemsnit og kan nå 50 fødder med alderen. De har mørke-grønne, blanke blade. Selvom appelsiner vises i markeder rundt om i landet næsten året rundt, vokser disse følsomme træer kun i varme områder med den rigtige pleje.

Sæson og voksende Zone

Appelsintræer er tropiske træer og fryse i temperaturer under 25 grader. Ideel orange-stigende temperaturer er fra 55 til 100 grader i løbet af vækstperioden og 35 til 50 grader i hvilende vintersæsonen. Vokse orange træer udendørs kun i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 10 og 11 og indendørs i potter i koldere voksende zoner.

Site og jord

Appelsintræer behøver dyb, løs og quick-afløb jord og websteder, som tilbyder fuld solskin, hurtig dræning og god luftcirkulation. Plant dem i foråret når jorden tør i sites, der tilbyder mindst 25 kvadratfod af plads til vækst. Ændre de øverste 12 inches af jord med 6 inches af organisk kompost på plantning for at give udplantningsplanterne dræning, ernæring og fugt fastholdelse.

Ernæring og vand

Start hver orange træ i foråret med nye ændringsforslag, kompost og gødning at fremme ny vækst og blomstrer. Give nye træer 1 kop af 21-0-0 gødning opdelt i tre til fire månedlige programmer. Øge til 2 kopper af gødning i det andet år, 3 kopper i tredje og så videre. Bland gødningen i top 2 til 3 inches af jord, og derefter vand. Give appelsintræer 1 gallon af vand hver syv dage i løbet af vækstsæsonen.

Beskæring

Appelsintræer forme sig selv og kræver ikke tunge beskæring. Beskære træer i slutningen af vinteren, skære dødt eller knækkede træ og alle grene, der vokser gennem træets centrum. Afskære grene vokser lavere end 1 fod fra jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com