Naturlige måder at affedte en kælderetage

September 14

Naturlige måder at affedte en kælderetage

Fedt pletter kan være vanskeligt at fjerne fra din kælderetage fordi beton er meget porøs, og fedt hurtigt opsuger ind i overfladen og obligationer med beton. Fjerne pletten så hurtigt som muligt, før det har en chance for at indstille. Før du forsøger at rengøre pletten, absorbere så meget som du kan ved at duppe det op med aviser, papirhåndklæder eller gamle klude. Hvis en rensemetode ikke fjerne alle fedt, kan du prøve en anden metode til at fjerne, hvad der er tilbage.

Kattegrus

Hæld et tykt lag af kitty kuld over en fedt plet, og lad det sidde i 48-72 timer. Kattegrus er lavet af ler og vil absorbere fedt op ud af betonen. Feje kuldet op, og drys tør konkrete mix over enhver resterende plet, overlader det til en anden 48-72 timer før fejer det og bortskaffe det i papirkurven. Andre absorberende pulvere, der kan bruges i stedet for kattegrus omfatter cornmeal, savsmuld eller Valkejord, blegejord.

Rengøringsmiddel

Flere metoder anvendes til at rense fedt med vaske-og rengøringsmidler. Én metode omfatter befugtning pletten med lidt vand og derefter sprede tør opvaskemaskine vaskemiddel over det. Efter at lade den sidde i flere minutter, hæld kogende vand på det og krat pletten med en børste. Brug ikke en metallisk pensel, fordi fibrene vil sidde fast i beton og rust. En anden måde at rense pletten er til drys pulveriserede vaskemidler over det og tilsæt vand nok til at lave en pasta. Lad det sidde natten over, hvorefter der tilsættes mere vand og krat. Skyl med varmt vand.

Bagepulver

Bagepulver eller natron, er en ugiftige ingrediens findes i de fleste husholdninger og kan bruges til at rydde op i fedtpletter på din kælderetage. Efter overbrusning bagepulver på pletten, tilsættes lidt varmt vand og krat med en børste. Skyl med varmt vand. Du kan købe bagepulver i bulk ved at købe det fra pool forsyningsvirksomheder. Look for natriumbikarbonat. Bemærk at bagepulver, købt fra pool virksomheder ikke kan bruges til madlavning.

Blegemiddel

Gøre konkrete renere ved at blande en kvart af blegemiddel med 2 gallon varmt vand. Brug en børste til at skrubbe fedt plet med blegemiddel. Resultater kan være bedre, hvis du lader pletten blød i blegemiddelopløsning i 20 minutter. Skyl med rent vand. Anvende en grødomslag lavet fra 1 del kalk og 2 dele mineralsk terpentin til enhver resterende plet, dække med plast, og lad det angivet til 24 timer. Fjerne den plast, Skrab off pulver, krat med vaskemidler og varmt vand og skyl.

Omslag

Omslag kan være effektiv mod genstridige pletter. Lav en pasta ved at blande kattegrus, savsmuld, pool filter medier eller talkum med en flydende fedt-skæring skålen vaske, og Påfør pastaen til pletten. Dække grødomslag med plastic og lad det tørre. Tørringen trækker fedt ud af betonen og kan tage et par dage. Grødomslag kan være skrabet og stedet vaskes med varmt vand, derefter skylles og vaskemidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com