Hvordan at skære mursten til at installere en tørretumbler udluftningsanordning

September 15

Hvordan at skære mursten til at installere en tørretumbler udluftningsanordning

Kører en tørretumbler udluftningsanordning gennem en mur kan være lidt udfordrende. For boliger, der har sidespor som en ydervæg, er alt du behøver at gøre brug et hul så for at bore ud af dit hul. For mursten centrale et cirkelformet hul du har brug for en murværk for at bore bit, som kan være dyrt. Men der er andre alternativer, der gør det muligt at skære mursten til at installere en tørretumbler udluftningsanordning. Disse vil ikke forlade dig med en perfekt ren udseende hul, men kølerhjelmen af tørretumbler udluftningsanordning vil dække over eventuelle mangler.

Instruktioner

•Tag på handsker, høreværn og sikkerhedsbriller. Flyvende vragdele kan forårsage alvorlig skade for ubeskyttede kropsdele.

•Draw en 4 1/4-inch diameter cirkel på murstensvæg hvor du ønsker din tørretumbler udluftningsanordning at komme gennem mursten. Bruge permanent markør, så cirklen forbliver synligt i hele processen.

•Sæt en 1/4-inch hammer bore bit i din borehammer. Bore gennem mursten langs linjen permanent markør. Bor et hul hver 1/2 tomme rundt om hele cirklen.

•Sæt en mejsel på linjen og slå med hammer. Gentag denne proces langsomt rundt om hele cirklen. Efter mursten cirkel bliver løs, fjerne det med hånden.

•Sæt din 4 1/4-inch hul så bit i din boremaskine og finish bore hul igennem væggen. Du vil bore gennem det udvendige krydsfiner lag. Du bør derefter se en ren hul til indre af dit hjem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com