Hvordan til at udbrede Underkop Magnolia træer

September 15

Berømt for blomstrer størrelsen et barns hoved, magnolia træer er udbredt i det sydlige USA. Underkop magnolia, magnolia-træ, mere shrublike forskellige gør en mere kompakt tilbyder for dem med mindre voksende rum, samtidig med at den produktive pink og fløde blomstrer som træet er kendt. Plantemateriale dette træ fra frø eller suckers er en meget enkel og givende proces.

Instruktioner

Formere fra frø

•Hent underkop magnolia frø. Dette kan gøres ved at høste frø fra et træ, eller ved at købe frø fra en planteskole eller online haven leverandør. For at høste frøene, vente, indtil frø bælg åbne. Du vil se de lyse røde frø indeni bælg. Når de er synlige, kan de høstes. Hvis frøene er vanskelige at fjerne fra pod, fjerne pod fra træet med sakse og placere det i en papirpose. Tillad pod til at tørre ud for en dag eller to, og tjekke frøene igen. De bør være lettere at fjerne.

•Stratify frø. Underkop magnolia frø kræver en kold periode for at spire. For at simulere dette, wrap frø i et fugtigt stykke køkkenrulle og læg pakken i en plasticpose. Tillad frø til at forblive uforstyrret i mindst 60 dage. Du kan tjekke pakken for at sikre det forbliver fugtig, men udpakke ikke frøene. Ikke overstige 90 dage i kølerum.

•Forbered at plante frø. Forbered dine containere eller Potter ved at fylde dem med en næringsrig potning mix. Containere bedst egnet til dyrkning underkop magnolier er høj og dyb, som træer tendens til at vokse fra meget lange tryk rødder, som ikke kan lide at blive forstyrret.

•Plant frø. Fjern frøene fra kølelager og plante dem 1/2 tomme dyb i potning mix. Vand og sted i direkte lyse sollys. Sørg for at holde varmen, så Placer dem ikke i nærheden af utætte vinduer eller døre, frø. Frøene skal spire i 6 uger.

Overfør fra Suckers

•Brug sakse, skære sucker fra moderplanten. Skåret så tæt til moderplanten som muligt. Prøv at undgå at beskadige både sucker og moderplanten. Hvis sucker har spirede op fra jorden, bruge en spade og grave ned omkring 1 fod. Fortvivl ikke hvis sucker har ingen rødder, dette er fælles med underkop magnolia suckers.

•Treat snit området med rode sammensatte. Efter anvisningerne på pakken gælde hepper sammensatte at sucker. Hvis området cut er flosset eller beskadiget, neaten op på området før du anvender sammensat.

•Plant sucker. Sted sucker i en container fyldt med næringsrige potning mix. Vand i brønden, og hold jorden fugtig. Rodvækst tager overalt fra 30 til 90 dage skal vises.

•Maintain suckers i rod vækstfase. Give dem masser af vand og en solrig beliggenhed med delvis skygge i løbet af eftermiddagen at undgå brændende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com